Skip to main content

5GANG: Un altfel de Crăciun, record de spectatori pentru un film românesc

 
5GANG: Un altfel de Crăciun, record de spectatori pentru un film românesc

Filmul 5Gang: Un altfel de Crăciun a obţinut cifre-record pentru un film românesc în primul weekend de la lansare. A fost cel mai mare succes de box office al unui film românesc, în ultimii 30 de ani, potrivit unui anunţ al producătorilor.

Publicitate

Filmul, lansat pe 27 decembrie, a fost vizionat deja de 146.785 de spectatori şi are până acum încasări de 2,831,396 lei, ceea ce îl clasează în topul filmelor de pe piaţă, spun aceştia.

Selly, membru al trupei 5Gang şi personaj principal al filmului:

„A fost neaşteptat pentru noi să atingem şi recordul ăsta. Tot ce am urmărit cu acest film este să ne îndeplinim un vis de a spune o poveste despre noi şi despre prietenia noastră. Acest rezultat demonstrează încă o dată faptul că suntem o faţă nu numai în online, ci şi în offline, cu o comunitate uriaşă şi foarte implicată în ceea ce facem.

Transmit mulţumiri echipei şi tuturor celor care şi-au rupt din timp pentru a vedea 5GANG: Un altfel de Crăciun. Este un proiect în care am investit nu doar timp, ci şi emoţii şi sentimente. Faptul că atât de mulţi oameni au venit să-l vadă ne face foarte fericiţi şi ne motivează să muncim mai mult şi să facem lucruri şi mai mari în 2020.”

Filmul este debutul regizoral al lui Matei Dima:

„Au fost câteva luni nebune din mai până acum, luni în care nu am facut altceva decât să mă chinui să ofer cel mai bun produs de comedie pentru familie pe care eu şi echipa îl putem face. Cel mai mult mă bucură că am reuşit, printr-o comedie pentru familie, să transmitem un mesaj pozitiv către atât de mulţi oameni. Pe această cale, aş vrea să transmit felicitări către toată echipa tânără din spatele filmului, media de vârstă fiind de 30 de ani.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • 5gangcaca 5gangcaca
    face gasca zurli film si rupe. problema e ca pe aia mici trebuie sa ii duca parintii la film, asa ca incasarile vor fi duble:)
  • Mile Mile
    Dar ce vrei sa fie , trebuie sa faca bani
  • jk jk
    @Mihai
    Vlad Voiculescu e unul,si Dan Voiculescu e altul!
  • Mihai Mihai
    Daca un asemenea hal de fil a ajuns sa aiba record de spectatori la 30 de ani de la revolutie, inseamna ca tinerii au murit degeaba in 89. Daca astea sunt modelele tinerilor din ziua de azi nu ne mai mira ca tara este condusa de PSD si indobitocita de Vlad Voiculescu si Antena 3 a lui. Nivelul de subcultura a atins apogeul daca un film cu acesti pseudo orice are salile pline.
  • Mile Mile
    Bravo lor
  • qwerty qwerty
    Pe cinemagia.ro, filmul are nota 3,4. E chiar mai prost decât Singur Acasă 3 care are 4,4 pe IMDB și la care se uită an de an două milioane de români.
  • jk jk
    De precizat si vârstele medii ale spectatorilor

Trimite un comentariu

sus