Skip to main content

5GANG: Un altfel de Crăciun, record de spectatori pentru un film românesc

 
5GANG: Un altfel de Crăciun, record de spectatori pentru un film românesc

Filmul 5Gang: Un altfel de Crăciun a obținut cifre-record pentru un film românesc în primul weekend de la lansare. A fost cel mai mare succes de box office al unui film românesc, în ultimii 30 de ani, potrivit unui anunț al producătorilor. 

Publicitate

Filmul, lansat pe 27 decembrie, a fost vizionat deja de 146.785 de spectatori și are până acum încasări de 2,831,396 lei, ceea ce îl clasează în topul filmelor de pe piață, spun aceștia. 

Selly, membru al trupei 5Gang și personaj principal al filmului: 

„A fost neașteptat pentru noi să atingem și recordul ăsta. Tot ce am urmărit cu acest film este să ne îndeplinim un vis de a spune o poveste despre noi și despre prietenia noastră. Acest rezultat demonstrează încă o dată faptul că suntem o față nu numai în online, ci și în offline, cu o comunitate uriașă și foarte implicată în ceea ce facem.

Transmit mulțumiri echipei și tuturor celor care și-au rupt din timp pentru a vedea 5GANG: Un altfel de Crăciun. Este un proiect în care am investit nu doar timp, ci și emoții și sentimente. Faptul că atât de mulți oameni au venit să-l vadă ne face foarte fericiți și ne motivează să muncim mai mult și să facem lucruri și mai mari în 2020.”

Filmul este debutul regizoral al lui Matei Dima:

„Au fost câteva luni nebune din mai până acum, luni în care nu am facut altceva decât să mă chinui să ofer cel mai bun produs de comedie pentru familie pe care eu și echipa îl putem face. Cel mai mult mă bucură că am reușit, printr-o comedie pentru familie, să transmitem un mesaj pozitiv către atât de mulți oameni. Pe această cale, aș vrea să transmit felicitări către toată echipa tânără din spatele filmului, media de vârstă fiind de 30 de ani.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • face gasca zurli film si rupe. problema e ca pe aia mici trebuie sa ii duca parintii la film, asa ca incasarile vor fi duble:)
  • Daca un asemenea hal de fil a ajuns sa aiba record de spectatori la 30 de ani de la revolutie, inseamna ca tinerii au murit degeaba in 89. Daca astea sunt modelele tinerilor din ziua de azi nu ne mai mira ca tara este condusa de PSD si indobitocita de Vlad Voiculescu si Antena 3 a lui. Nivelul de subcultura a atins apogeul daca un film cu acesti pseudo orice are salile pline.
  • Pe cinemagia.ro, filmul are nota 3,4. E chiar mai prost decât Singur Acasă 3 care are 4,4 pe IMDB și la care se uită an de an două milioane de români.

Trimite un comentariu