Skip to main content

Televiziunea, trambulină pentru online. Caz: Actorii din Sacrificiul, de la Antena 1, creşteri considerabile pe Instagram după ce au apărut la TV

 
Televiziunea, trambulină pentru online. Caz: Actorii din Sacrificiul, de la Antena 1, creşteri considerabile pe Instagram după ce au apărut la TV

FOTO. Mai bogaţi în urmăritori. Pe online. Asta după ce au apărut pe un suport "tradiţional". Televiziunea. Un mic studiu de caz arată creşteri uriaşe pe conturile de Instagram ale actorilor principali din serialul Sacrificiul de pe Antena 1.

Publicitate

De la mii, la zeci şi chiar sute de mii de urmăritori în câteva luni.

Oana Cârmaciu, Denis Hanganu şi Daniel Nuţă, cei trei protagonişti din producţia Ruxandrei Ion, au câştigat o popularitate mare pe online în cele trei luni în care au apărut pe TV.

Cât a „crescut” fiecare, de la începutul lunii septembrie până la începutului lui decembrie când s-a terminat primul sezon al serialului:

  • Oana Cârmaciu a avut cel mai mare impact. A urcat de la 15.000 de urmăritori, în septembrie, la aproximativ 120.000 la finalul primului sezon.
  • Denis Hanganu a depăşit şi el 100.000 de followerşi în cele trei luni de serial. Creşterea a fost şi la el destul de mare, în condiţiile în care, în septembrie actorul nu trecea de 10.000 de urmăritori.
  • O creştere a înregistrat şi contul de Instagram al lui Daniel Nuţă, care a urcat de la 5.000, la aproape 25.000 de urmăritori.

FOTO. De unde au plecat şi unde au ajuns

Sezonul doi va debuta la începutul acestui an, cu un nume nou „Sacrificiul: Alegerea”.

Serialul prezintă mai multe poveşti paralele (o familie de romi înstăriţi - cu Mihai Gruia Sandu cap de familie, un cuplu de medici tineri, o familie bogată, dar cu probleme de cuplu şi viaţă dublă - Claudiu Istodor şi Maia Morgenstern şi o familie modestă, cu probleme financiare).

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    n-am auzit niciodata de ei... nici de serial. e drept, nu ma uit la antene, dar macar de alte seriale romanesti la care tot nu ma uit, am mai citit pe net, gen vlad.
  • vasile vasile
    si actorii din profu , vlad au cresteri pe instagram si facebook
  • me me
    Daca tot ati vrut sa faceti studiu de caz, trebuia sa luati concurentii de la Puterea Dragostei, nu actorasii astia. Aia au plecat in emisiune cu 2, 3 mii de folowersi iar acum unii au si 500 de mii
  • Sachel Sachel
    @Ion
    Sunt de acord. Nu uita de canalul "5 copii" al Ancai Serea si Adi Sana.
  • Valentin Valentin
    @geo Eu la toate proiectele lui Ruxandra Ion m-am uitat inclusiv acum ! Nu contează că este Antena 1 atâta timp cât Ruxandra Ion produce acolo !
  • ion ion
    la noi "vedetele" cumpara followers si views cu mare succes.
    uitati-va la raportul dintre numarul de comentarii si numarul de followers. o sa vedeti ca la 1-2M followers au cate 5 comentarii per post. imposibil. va garantez ca Andreea Mantea sau Andreea Balan au in realitate de cel putin 3x mai putini abonati reali. la vedetutele barbati, gen Dorian, treaba sta la fel.
    o alta indicatie e numarul de like-uri per post. multe postari au cate 500 like-uri, apoi vine una cu 50k, apoi iar multe fara like-uri. desi nu e nicio diferenta intre postari, ca subiect sunt aproape identice.
    ca mai toate lucrurile in RO, online-ul e si el un fals, puteti sa-l ignorati linistiti.
  • F F
    Nu sunt asa sigur ca are legatura doar cu televiziunea clasica. Antena isi urca toate productiile pe youtube, ba mai mult cumpara si multe reclame care sa le promoveze, din ce am observat. Prezenta asta in online ajuta mult mai mult decat faptul ca e la tv.
  • geo geo
    Valentin, tu esti Mile sau Razvan P ?
    Ca esti la fel de agramat ca cei 2 antenisti.
  • Valentin Valentin
    Merită sunt actori foarte talentați și Sacrificiul este un serial bun 100% original !
  • Sachel Sachel
    In acest serial numeni nu are o casa modesta. Cea mai modesta familie este a Elenei, iar casa apartine in realitate Patriziei Paglieri. Este cam ciudat ca toti se plang de bani, dar ar putea sa stea in aceeasi casa lejer, dar ce sa faci... buget mare, idei putine. Finalul extrem de dezamagitor, nimeni fericit, toti bolnavi sau saraci, cei mai multi apuca drumul strainatatii sa se "refaca" financiar, nicio satisfactie pentru telespectator, doar o zeama lunga sa-l faca pe om sa se uite la urmatorul sezon. Telespectatorul nu-i prost, stie cand este dus de nas si nu se mai uita la astfel de seriale in care totul este amanat pana in ultimele 10 minute ale ultimului episod din ultimul sezon.
  • Miu Miu Miu Miu
    1.e cam clasic,asa se intampla si cu alte seriale/emisiune
    2.inceputul anului urmator?mai suntem in 2019?
  • Clarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Clarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    Dar când revine Las Fierbinți sezonul 17 cu Giani
  • mile mile
    oricum erau necunoscuti, tv ramane o forta , bravo ca au aprecieri

Trimite un comentariu

sus