Skip to main content

Agenția OMA Vision se va ocupa din nou de comunicarea Festivalului Enescu, după o pauză de doi ani

 
Agenția OMA Vision se va ocupa din nou de comunicarea Festivalului Enescu, după o pauză de doi ani

Artexim, instituția care organizează an de an Festivalul george Enescu, anunță reluarea colaborării cu agenția OMA Vision, pe zona de comunicare. Mutarea vine după ce în ultimii doi ani Artexim a colaborat cu DC Communication. 

Artexim și Oma Vision vor colabora pentru organizarea Festivalului și a Concursului George Enescu la edițiile din 2020 și 2021. 

Publicitate

„În organizarea celor două evenimente, Artexim va opera o serie de schimbări, menite să le consolideze și să le dezvolte în continuare, pentru a-și duce la îndeplinire misiunea: promovarea operei și a personalității lui George Enescu în țară și în străinătate. Aceste modificări se vor reflecta în comunicare și în modul în care va fi construită relația cu publicul, cu artiștii, cu juriile din Concurs, cu partenerii și autoritățile”, anunță Artexim.

Oana Marinescu, Managing Director al OMA Vision:

„Revenim la Festivalul și Concursul George Enescu cu pasiune și entuziasm. Cu un potențial creativ și cultural extraordinar, cu o valoare de suflet pentru public și artiști, precum și cu o importanță strategică unică pentru România, Festivalul și Concursul George Enescu lansează cea mai incitantă provocare pe care o poate primi o echipă dedicată promovării unor proiecte de interes comun, care transformă în bine spațiul public.”

Mihai Constantinescu, directorul executiv al Festivalului Enescu:

„Edițiile din 2020 și 2021 ale Concursului și, respectiv Festivalului George Enescu vor fi speciale. Tocmai de aceea, am dorit să reluăm colaborarea cu OMA Vision, care are experiența de a fi contribuit la alte momente esențiale de transformare strategică a celor două evenimente, în perioada primei noastre colaborări, între 2012 și 2017.”

Artexim și OMA Vision au mai colaborat în trecut pentru organizarea Festivalului Enescu, în perioada 2012 - 2017. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu