Skip to main content

A demisionat Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al preşedinţiei

 
Foto: Dragoş Asaftei
Foto: Dragoş Asaftei

Mădălina Dobrovolschi şi-a anunţat demisia din funcţia de purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, după mai bine de trei ani.

Publicitate

„Se incheie o etapa frumoasa din viata mea profesionala, pentru care ii multumesc domnului presedinte. Ii multumesc pentru incredere, sustinere si ocazia de a invata mai mult! Este momentul sa ma pregatesc pentru noi proiecte”, a anunţat Dobrovolschi, pe pagina de Facebook.

Mădălina Dobrovolschi (fostă Puşcalău) a devenit purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis în urmă cu mai bine de trei ani, în august 2016. Cu o lungă experienţă în presă, Mădălina Dobrovolschi a lucrat la televiziuni precum Antena 3, B1 TV şi, pentru scurt timp, la TVR, înainte de a trece în zona comunicării.

Pe vremea când era realizatoare de emisiuni la B1 TV, ea a moderat una dintre cele două dezbateri din campania pentru prezidenţiale, dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • in mare parte, Madalina la facut pe Iohanis presedinte in confruntarea cu Ponta de la B1TV
  • Sincer arata mai bine dancila decat fosta puscalau. decat ca e mai tanara
  • Da, Cold Mountain, asa am auzit si eu. Cica doamna Carmen si-a amenintat jumatatea ca nu ii mai da cioba calda la masa daca il mai vede cu Madalina !
  • Nu cred, cred ca mai degraba are legatura cu derapajul lui barabtu-su.
  • Vorbe goale. Doamna Carmen Iohannis a pus piciorul in prag.

Trimite un comentariu

sus