Skip to main content

Fostul redactor-șef Mediafax, proiect cu un fost redactor-șef EVZ. Indira Crasnea, site cu Vlad Macovei

 
Fostul redactor-șef Mediafax, proiect cu un fost redactor-șef EVZ. Indira Crasnea, site cu Vlad Macovei

Parteneriat între fostul redactor-șef al agenției Mediafax și un fost redactor-șef al ziarului Evenimentul zilei.

Publicitate

Indira Crasnea, care a condus redacția Mediafax (agenție în care a lucrat 25 de ani), va avea un proiect cu Vlad Macovei, care, în prezent, deține grupul AgroInteligența.

Este vorba de un site nou: umbrela-strategica.ro. Publicația se va ocupa de "toate elementele care țin de securitatea națională".

Nu este un domeniu nou pentru Indira Crasnea. În ultima perioadă la Mediafax (până în primăvara acestui an), Indira Crasnea coordona, în grupul lui Adrian Sârbu, publicația online monitorulapararii.ro.

Ce va avea diferit Umbrela Strategică?

Indira Crasnea, Project Manager al Umbrela Strategică, pentru Pagina de Media:

”Suntem diferiți prin alinierea zonei clasice Apărare-Intelligence lângă zona economică strategică (Energie, Infrastructură, IT-C, Siguranță alimentară). Pentru că în toate se iau decizii care ne influențează siguranța personală, cea a societății mai mult decât credem. Buna cunoaștere înseamnă protecție, de aici și simbolul umbrelei.

Vom acoperi domenii cu deficit de informații pentru public (cum este Intelligence). Vom reflecta elitele militare și civile în ascensiune, tinere sau mature. Suntem euro-atlantiști, pronunțat atlantiști. Dar vom acorda atenție și altor jucători cu influențe majore (cum este China) și noilor riposte (cum este ”revoluția verde”) ”.

Indira Crasnea și Vlad Macovei intră în proiect ca parteneri egali.

Cu ce contribuie fiecare?

Indira Crasnea va asigura coordonarea editorială a proiectului, ea este Project Manager.

Vlad Macovei vine cu infrastructura grupului AgroInteligența (management, partea de studio video, zona de business și vânzări). AgroInteligența este un grup specializat pe publicații online de agricultură și industrie alimentară (agrointel.ro, supervinuri.ro, super-hrana.ro).

Site-ul Umbrela-Strategica.ro este online din această săptămână.

Citește și: Unul dintre cei mai vechi oameni din Mediafax pleacă din compania lui Adrian Sârbu

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu