Skip to main content

Fostul redactor-şef Mediafax, proiect cu un fost redactor-şef EVZ. Indira Crasnea, site cu Vlad Macovei

 
Fostul redactor-şef Mediafax, proiect cu un fost redactor-şef EVZ. Indira Crasnea, site cu Vlad Macovei

Parteneriat între fostul redactor-şef al agenţiei Mediafax şi un fost redactor-şef al ziarului Evenimentul zilei.

Publicitate

Indira Crasnea, care a condus redacţia Mediafax (agenţie în care a lucrat 25 de ani), va avea un proiect cu Vlad Macovei, care, în prezent, deţine grupul AgroInteligenţa.

Este vorba de un site nou: umbrela-strategica.ro. Publicaţia se va ocupa de "toate elementele care ţin de securitatea naţională".

Nu este un domeniu nou pentru Indira Crasnea. În ultima perioadă la Mediafax (până în primăvara acestui an), Indira Crasnea coordona, în grupul lui Adrian Sârbu, publicaţia online monitorulapararii.ro.

Ce va avea diferit Umbrela Strategică?

Indira Crasnea, Project Manager al Umbrela Strategică, pentru Pagina de Media:

”Suntem diferiţi prin alinierea zonei clasice Apărare-Intelligence lângă zona economică strategică (Energie, Infrastructură, IT-C, Siguranţă alimentară). Pentru că în toate se iau decizii care ne influenţează siguranţa personală, cea a societăţii mai mult decât credem. Buna cunoaştere înseamnă protecţie, de aici şi simbolul umbrelei.

Vom acoperi domenii cu deficit de informaţii pentru public (cum este Intelligence). Vom reflecta elitele militare şi civile în ascensiune, tinere sau mature. Suntem euro-atlantişti, pronunţat atlantişti. Dar vom acorda atenţie şi altor jucători cu influenţe majore (cum este China) şi noilor riposte (cum este ”revoluţia verde”) ”.

Indira Crasnea şi Vlad Macovei intră în proiect ca parteneri egali.

Cu ce contribuie fiecare?

Indira Crasnea va asigura coordonarea editorială a proiectului, ea este Project Manager.

Vlad Macovei vine cu infrastructura grupului AgroInteligenţa (management, partea de studio video, zona de business şi vânzări). AgroInteligenţa este un grup specializat pe publicaţii online de agricultură şi industrie alimentară (agrointel.ro, supervinuri.ro, super-hrana.ro).

Site-ul Umbrela-Strategica.ro este online din această săptămână.

Citeşte şi: Unul dintre cei mai vechi oameni din Mediafax pleacă din compania lui Adrian Sârbu

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus