Skip to main content

Televiziunea HGTV, cu programe despre casă şi grădină, se lansează în România. Unde se va vedea

 
Televiziunea HGTV, cu programe despre casă şi grădină, se lansează în România. Unde se va vedea

Canalul grupului Discovery, HGTV intră oficial pe piața din România. Postul de televiziune cu programe despre casă și grădină va intra, din luna ianuarie, în rețeaua RCS, potrivit unui anunț al Discovery.  

Publicitate

Televiziunea HGTV va fi disponibil doar în pachetul digital al operatorului RCS. 

Noua televiziune își va axa conținutul pe mai multe zone, spun reprezentanții Discovery:

 • vânzare și cumpărare de case,
 • renovarea locuințelor,
 • renovarea și apoi punerea în vânzare,
 • construcția de case noi, prin emisiuni dedicate, cum ar fi Renovări pe plus sau minus, Case renovate și salvate sau Vânătorii de case.

Andrey Stoychev, vicepreședinte Discovery CEEMCA:

„Suntem încântați să extindem parteneriatul strategic cu Digi și să aducem împreună HGTV pe piața din România, pe lângă oferta de conținut din portofoliul actual. Emisiunile HGTV s-au bucurat de un succes real în rândul telespectatorilor, conținutul fiind testat anul acesta pe TLC, iar rezultatele au fost impresionante.

Începând cu 2020, ne dorim să creștem popularitatea acestui brand nou, să îl aducem cât mai aproape de telespectatori, și suntem fericiți că am găsit în Digi un partener de încredere pentru a sprijini acest efort comun. În același timp, vom continua să creștem portofoliul deja existent, cu scopul de a alimenta pasiunile oamenilor în cât mai multe domenii: aventură și supraviețuire, meserii extreme, familie și relații, cazuri medicale extreme sau călătorii.

Toate acestea, alături de angajamentul nostru de a difuza cele mai spectaculoase competiții de fotbal – English Premier League și FA Cup, cele mai apreciate turnee de tenis - Grand Slams și ATP – și cea mai complexă experiență a Jocurilor Olimpice”. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • @nelsan72 Acest canal e disponbil in exclusivitate DOAR la DIGI si AKTA (la ultimul furnizor, HGTV a intrat, deoarece au fost inchiriati de DIGI).
  Un canal cu o tematica asemanatoare si care se regaseste in grila Vodafone (UPC) este Fine Living, tot de la Discovery.
 • Doar cu lauda sunt cei de la RCS-RDS că au introdus acest canal,aș fi foarte interesat de emisiuni însă nu e tradus nimic,vorbiți sau insistați la provider,pe upc de ce e tradus???
 • Foarte urat ce a facut Telekom-ul. Exact cum spunea cineva mai sus unde sunt aceste sondaje ca eu nu am fost informat. Pacat se pierd multe competitii( fotbal, tenis de camp, de masa, snowbord, schi, biatlon...si multe atele! Nu mai zic de grupul Discovery, unde intotdeauna gasesti cate ceva interesant. Pacat..asa se pierd clientii.
 • Traduceți domnilor HGTV,nu toți știm engleză,dar apreciem și plătim abonament la Digi tv.Tot ce este interesant,și atrage atenția telespectatorilor ,dispare,s-au ne este pe înțelesul tuturor.Adica tradus.VA mulțumim.
 • Nu stiu unde au facut ei sondajul acesta ptr a lua decizia de a scoate din grila Discovery si Eurosport,activand in grila TDC(telenovele turcesti),sondaj facut nu stiu cu cine,ca pe mine fan Eurosport si Discovery ca si alte canale serioase de asemenea nu ma intrebat nimeni de la telekom daca as fi deacord,sunt sigur ca este o prosteala pe fata,decizia le apartine.Au bagat in grila niste idiotenii de canale TV,nu stiu dece nu au bagat canale TV de prin thailanda,india,china si altele de prin asia.SUNT TOTAL IN DEZACORD CU COMPANIA TELEKOM CARE PTR MINE PERSONAL A DECAZUT URAT IN URMA ACESTEI DECIZII.MI-AS DORI SA GASEASCA O CALE DE MIJLOC PTR A REINCARCA IN GRILA PROGRAMELE ANULATE.

Trimite un comentariu