Skip to main content

Îmbrânceli lângă sediul CNA între fiul lui Gheorghe Dincă şi jurnalişti de la România TV, după ce televiziunea a fost amendată

 
Îmbrânceli lângă sediul CNA între fiul lui Gheorghe Dincă şi jurnalişti de la România TV, după ce televiziunea a fost amendată

INCIDENT lângă sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului, între presă şi fiul lui Gheorghe Dincă. S-a întâmplat astăzi, după şedinţa CNA, în care au fost prezenţi doi dintre copiii lui Gheorghe Dincă: Daniela Bălan şi Daniel Dincă.

Publicitate

Îmbrâncelile au fost relatate pe România TV drept o "bătaie", cu "jurnalişti lăsaţi laţi pe asfalt" şi cu burtiere de tipul: "Dincă ucide fete, fiul monstrului bate jurnalişti".

Detalii, în continuare:

Fiul şi fiica lui Gheorghe Dincă au fost audiaţi de membrii CNA după ce au sesizat forul în legătură cu numeroase atacuri de pe România TV şi Antena 1 (Acces Direct). Plângeri care s-au soldat, în final, şi cu amenzi în bani: 15.000 de lei la Romania TV şi 10.000 de lei la Antena 1.

La ieşirea din sediul CNA, cei doi au fost aşteptaţi de mai mulţi jurnalişti care au încercat să obţină declaraţii. Daniel Dincă s-a repezit însă la un cameraman, l-a împins, acesta căzând pe trotuar.

Poliţia a fost chemată la faţa locului, iar ulterior, Romania TV a anunţat că va depune plângere împotriva lui Daniel Dincă. La fel a anunţat şi Antena 3, care a avut de asemeni un cameraman implicat în incidentul de la CNA.

România TV, titluri în linia postului

Postul România TV a "explodat" în burtiere după incidentul de la CNA. "Clanul Dincă a venit la Bucureşti şi a semănat teroare", a fost una dintre burtiere, când moderatoarea discuta, pe un ton alert, subiectul.

Îmbrâncelile de la CNA sunt, la România TV, "bătaie" în toată regula, cu "jurnalişti lăsaţi laţi pe asfalt".

Alte titluri:

  • Dincă ucide fete, fiul monstrului bate jurnalişti
  • Bruta lui Dincă, audiată cum la poliţie
  • Jurnalişti lăsaţi laţi pe asfalt de băiatul lui Dincă

UPDATE. Radu Herjeu, membru CNA, prezent în şedinţa publică de astăzi, a condamnat gestul fiului lui Dincă.

„E absolut regretabil că, deşi CNA a soluţionat favorabil solicitările fraţilor Dincă, amendând posturile Antena 3 şi România TV pentru încălcarea dreptului la imagine, fiul lui Dincă a considerat normal să-şi manifeste frustrările, agresând jurnaliştii care-i aşteptau.

Şi, deşi acestea ar putea avea legătură cu speţa discutată azi în şedinţa Consiliului, unde au putut să-ţi exprime pe larg punctele de vedere, nu există nicio justificare, absolut niciuna, pentru violenţă fizică şi verbală la adresa unor oameni care îşi făceau meseria”, a scris Herjeu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

GALERIE FOTO. Câteva dintre titlurile de pe România TV, pe acest subiect

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    România tv e mizerabilă televiziune 0tv de la casa scântei care își lua amenzi .si unde dan diaconescu cred ca e acționar cu securistul securist ghiță.nu degeaba avea atatia invitați la cocina lui din romana înainte importanți din fostele nomenclaturi împreună cu voiculescu dan de unde barlog scăpase la început și tele7
  • Bianca Bianca
    "Imbranceli" se numesc pumnii dati in cap de o singura parte si camerele sparte? Minunat! Pe langa obiectivitate, dati dovada si de inventivitate. Practic, rescrieti limba romana. Bravo!
  • 121 121
    @Paleologu
    Nu ar mai exista subiecte pentru Romania TV si prea putine pentru Acces
  • 121 121
    @Paleologu
    Nu ar mai exista subiecte pentru Romania TV si prea putine pentru Acces
  • Paleologu Paleologu
    Nu mai scapam de cazul Dinca? Sa il bage la puscarie sa trecem la alt subiect.
  • Daniel Daniel
    FOARTE BINE LE-A FACUT.

    TREBUIA SA II BATA CUM TREBUIE CA PREA VORBESC URAT.
  • Cata Cata
    Eu zic sa faci si tu teren, Iulia Bunea. Si apoi , după ce iti iei bătaie, sa spui ca te-ai imbrancit cu unul...penibil
  • Denisa Denisa
    Ce legatura au burtierele cu ce s-a intamplat? Fiul lui Dinca a dat cu pumnul, a lovit fara sa fie atacat. Ce conteaza de unde era cameramanul, pentru ce post lucreaza? In loc sa condamnam si cel mai mic gest de violenta, ii cautam vina victimei? Minunata abordare, intr-o tara in care violenta este deja la ea acasa.
  • CPetre CPetre
    Din ce scriti voi rezulta ca jurnalistii sunt de vina. Sa va fie rusine asa zisi jurnalisti ce scrieti astfel de articole
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    @Miu Miu, Antena 3 a avut o singură ediție reclamată, în care membrii nu au considerat că sunt încălcări
  • Miu Miu Miu Miu
    Amenzi cam mici dar bune si asta
    Antena 3 nimic?Si ei erau printre posturile reclamate
  • Elena Elena
    Aschia nu sare departe de trunchi.

Trimite un comentariu

sus