Skip to main content

Îmbrânceli lângă sediul CNA între fiul lui Gheorghe Dincă și jurnaliști de la România TV, după ce televiziunea a fost amendată

 
Îmbrânceli lângă sediul CNA între fiul lui Gheorghe Dincă și jurnaliști de la România TV, după ce televiziunea a fost amendată

INCIDENT lângă sediul Consiliului Național al Audiovizualului, între presă și fiul lui Gheorghe Dincă. S-a întâmplat astăzi, după ședința CNA, în care au fost prezenți doi dintre copiii lui Gheorghe Dincă: Daniela Bălan și Daniel Dincă.

Publicitate

Îmbrâncelile au fost relatate pe România TV drept o "bătaie", cu "jurnaliști lăsați lați pe asfalt" și cu burtiere de tipul: "Dincă ucide fete, fiul monstrului bate jurnaliști".

Detalii, în continuare:

Fiul și fiica lui Gheorghe Dincă au fost audiați de membrii CNA după ce au sesizat forul în legătură cu numeroase atacuri de pe România TV și Antena 1 (Acces Direct). Plângeri care s-au soldat, în final, și cu amenzi în bani: 15.000 de lei la Romania TV și 10.000 de lei la Antena 1. 

La ieșirea din sediul CNA, cei doi au fost așteptați de mai mulți jurnaliști care au încercat să obțină declarații. Daniel Dincă s-a repezit însă la un cameraman, l-a împins, acesta căzând pe trotuar. 

Poliția a fost chemată la fața locului, iar ulterior, Romania TV a anunțat că va depune plângere împotriva lui Daniel Dincă. La fel a anunțat și Antena 3, care a avut de asemeni un cameraman implicat în incidentul de la CNA. 

România TV, titluri în linia postului

Postul România TV a "explodat" în burtiere după incidentul de la CNA. "Clanul Dincă a venit la București și a semănat teroare", a fost una dintre burtiere, când moderatoarea discuta, pe un ton alert, subiectul.

Îmbrâncelile de la CNA sunt, la România TV, "bătaie" în toată regula, cu "jurnaliști lăsați lați pe asfalt".

Alte titluri:

  • Dincă ucide fete, fiul monstrului bate jurnaliști
  • Bruta lui Dincă, audiată cum la poliție
  • Jurnaliști lăsați lați pe asfalt de băiatul lui Dincă

UPDATE. Radu Herjeu, membru CNA, prezent în ședința publică de astăzi, a condamnat gestul fiului lui Dincă.

„E absolut regretabil că, deși CNA a soluționat favorabil solicitările fraților Dincă, amendând posturile Antena 3 și România TV pentru încălcarea dreptului la imagine, fiul lui Dincă a considerat normal să-și manifeste frustrările, agresând jurnaliștii care-i așteptau.

Și, deși acestea ar putea avea legătură cu speța discutată azi în ședința Consiliului, unde au putut să-ți exprime pe larg punctele de vedere, nu există nicio justificare, absolut niciuna, pentru violență fizică și verbală la adresa unor oameni care își făceau meseria”, a scris Herjeu într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

GALERIE FOTO. Câteva dintre titlurile de pe România TV, pe acest subiect

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • România tv e mizerabilă televiziune 0tv de la casa scântei care își lua amenzi .si unde dan diaconescu cred ca e acționar cu securistul securist ghiță.nu degeaba avea atatia invitați la cocina lui din romana înainte importanți din fostele nomenclaturi împreună cu voiculescu dan de unde barlog scăpase la început și tele7
  • "Imbranceli" se numesc pumnii dati in cap de o singura parte si camerele sparte? Minunat! Pe langa obiectivitate, dati dovada si de inventivitate. Practic, rescrieti limba romana. Bravo!
  • Eu zic sa faci si tu teren, Iulia Bunea. Si apoi , după ce iti iei bătaie, sa spui ca te-ai imbrancit cu unul...penibil
  • Ce legatura au burtierele cu ce s-a intamplat? Fiul lui Dinca a dat cu pumnul, a lovit fara sa fie atacat. Ce conteaza de unde era cameramanul, pentru ce post lucreaza? In loc sa condamnam si cel mai mic gest de violenta, ii cautam vina victimei? Minunata abordare, intr-o tara in care violenta este deja la ea acasa.
  • Din ce scriti voi rezulta ca jurnalistii sunt de vina. Sa va fie rusine asa zisi jurnalisti ce scrieti astfel de articole

Trimite un comentariu