Skip to main content

Mona Opran părăsește Cheil | Centrade. Cine va conduce agenția

 
Mona Opran părăsește Cheil | Centrade. Cine va conduce agenția

Mona Opran, COO Cheil | Centrade South East Europe, părăsește hubul Cheil din sud-estul Europei după 15 ani alături de grupul Centrade, anunță grupul de comunicare.

Publicitate

Mona Opran va colabora în continuare cu agenția în calitate de consultant senior pentru proiecte specifice, în timp ce Radu Florescu va prelua rolul de COO / CEO, anunță Centrade.

Noul comitet executiv este format din Sergiu Vendigler în calitate de CFO, Gabriela Nanu și Carmen Miruță – Business Directors cu prerogative extinse pentru New Business, Nicoleta Iordache – Head of Digital Intelligence and Analytics (divizia de analiză a datelor - DIA) și Mihai Gongu în calitate de Executive Creative Director CEE. 

Anunțând plecarea Monei Opran, Radu Florescu, CEO Cheil | Centrade, a subliniat că „agenția este ceea ce este astăzi în mare parte datorită ei. Ne-am confruntat cu provocările unei piețe în schimbare, concurența și natura unei economii globale dinamice, timp în care Mona a reprezentat o ancoră de stabilitate și un partener de încredere. Ea a adus o perspectivă diferită, o atitudine proactivă, inteligenţă și zâmbete”.

Mona Opran:

„A fost o onoare pentru mine să lucrez în această agenție mai bine de 15 ani. Am avut ocazia să cunosc oameni minunaţi, să coordonez echipe talentate, să construiesc mărci puternice și să implementez proiecte extraordinare în regiune. Cel mai important, am avut șansa să fiu în linia întâi a procesului de transformare de care are nevoie agenția și industria noastră de astăzi. Acum simt că toate aceste experiențe și cunoștințe își vor găsi un sens nou fiind împărtășite cu noua generație de creativi și antreprenori din industrie, prin proiecte de mentorat, training și consultanță în transformarea afacerilor.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu