Skip to main content

O nouă agenție de creație și strategie pentru Engie

 
O nouă agenție de creație și strategie pentru Engie
Sursa foto: Economica.net

O nouă agenție pentru Engie România. Cheil | Centrade este noua agenție de consultanță strategică și creativă a companiei care activează în domeniul energiei. 

Publicitate

Centrade a fost selectată în urma unui proces de selecție la care au participat mai multe agenții, anunță compania. Colaborarea include servicii de consultanță de strategie și creație pentru campanii integrate de brand și produs pentru următorii doi ani.

Ștefan Chirițescu, Head of Strategy, Centrade Group:

„Am avut bucuria să lucrăm pe un brief de client foarte bine structurat, cu obiective clare, un lucru destul de rar pentru pitch-urile din ultimii ani de pe piața locală. Am putut astfel să căutăm soluții diferențiatoare pentru brand.”

Amalia Anghel, Manager departament comunicare corporate și de brand, responsabil cu viziunea strategică și de responsabilitate socială a Engie: 

„Am ales Cheil | Centrade pentru că au reușit să înțeleagă foarte bine atât contextul în care comunicăm, cât și problematicile complexe cărora încercăm să le răspundem, venind cu o soluție creativă relevantă pentru brand și, totodată, plină de emoție. În același timp, ne bucurăm să colaborăm cu o echipă de consultanți seniori, cu ajutorul cărora vom crea campanii de succes împreună.”

Engie a lucrat în trecut cu agenția McCann PR.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu