Skip to main content

O nouă agenţie de creaţie şi strategie pentru Engie

 
Sursa foto: Economica.net
Sursa foto: Economica.net

O nouă agenţie pentru Engie România. Cheil | Centrade este noua agenţie de consultanţă strategică şi creativă a companiei care activează în domeniul energiei.

Publicitate

Centrade a fost selectată în urma unui proces de selecţie la care au participat mai multe agenţii, anunţă compania. Colaborarea include servicii de consultanţă de strategie şi creaţie pentru campanii integrate de brand şi produs pentru următorii doi ani.

Ştefan Chiriţescu, Head of Strategy, Centrade Group:

„Am avut bucuria să lucrăm pe un brief de client foarte bine structurat, cu obiective clare, un lucru destul de rar pentru pitch-urile din ultimii ani de pe piaţa locală. Am putut astfel să căutăm soluţii diferenţiatoare pentru brand.”

Amalia Anghel, Manager departament comunicare corporate şi de brand, responsabil cu viziunea strategică şi de responsabilitate socială a Engie:

„Am ales Cheil | Centrade pentru că au reuşit să înţeleagă foarte bine atât contextul în care comunicăm, cât şi problematicile complexe cărora încercăm să le răspundem, venind cu o soluţie creativă relevantă pentru brand şi, totodată, plină de emoţie. În acelaşi timp, ne bucurăm să colaborăm cu o echipă de consultanţi seniori, cu ajutorul cărora vom crea campanii de succes împreună.”

Engie a lucrat în trecut cu agenţia McCann PR.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus