Skip to main content

VIDEO. NOU. SocialWeb, rubrică pe Paginademedia.ro. Ce e viral pe TikTok? De ce nu va mai merge WhatsApp pe milioane de telefoane?

 
VIDEO. NOU. SocialWeb, rubrică pe Paginademedia.ro. Ce e viral pe TikTok? De ce nu va mai merge WhatsApp pe milioane de telefoane?

VIDEO. Rubrică nouă pe Paginademedia.ro. Care sunt ştirile săptămânii în Social Media? Ce noutăţi sunt despre reţelele sociale?

Publicitate

În parteneriat cu site-ul de specialitate SocialWeb.ro, găsiţi aici noutăţile săptămânii, prezentate de Cristina Avădănei.

Ce aflaţi astăzi?

  • câţi useri are TikTok în România
  • a apărut un nou tip de Instagram Story
  • WhatsApp nu va mai funcţiona pe milioane de telefoane, din februarie. De ce?
  • Cum se aprobă pozele în Facebook Ads?

Şi, la finalul rubricii video, un BONUS. De văzut, top virale pe reţelele sociale. Ce s-a urmărit pe Tik Tok, de exemplu?

CARTE DE VIZITĂ. Cristina Avădănei a fondat site-ul SocialWeb.ro în urmă cu 10 ani. Lucrează în Social Media din 2008. A pornit proiectul SocialWeb "din pasiunea pentru online şi social media".

Cum se prezintă:

Din 2006, lucrez în online. De-a lungul anilor am lucrat pentru multe site-uri, iar numitorul lor comun este contentul. Am creat şi editat conţinut, am compus newslettere, campanii de marketing şi postări de social media. Iar toată experienţa acumulată şi pasiunea pentru domeniu alimentează SocialWeb.ro pentru a fi o reală sursă de informare şi inspiraţie pentru oricine doreşte să îşi crească prezenţa în social media şi online.

"Am fost printre primii “specialisti” care foloseau poze pentru cresterea interactiunii si intregirea comunitatii brandului. Acum pe pagini gasesti numai poze", spune ea.

Mai multe, pe SocialWeb.ro.

VIDEO. Ştirile săptămânii în social media, cu Cristina Avădănei, SocialWeb.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • elena elena
    Bravo, Cristina! Te urmaream oricum.
  • cold mountain cold mountain
    As vrea sa dati mai multe informatii despre influencerii de pe youtube. Acestia semneaza un contract de confidentialitate si nu au voie sa spuna cum sunt platiti, dar unii au vorbit si se pare ca foarte putini dintre ei pot trai din banii de la yt. Degeaba au vizualizari, daca oamenii au apasat Skip Ad, adio bani. Youtuberii traiesc din sponsorizari, sunt platiti de firme ca sa plaseze produse in video-urile lor. De aceea vedem avalansa de vloguri despre machiaj, pentru ca e usor sa convingi o firma de produse cosmetice sa-ti dea niste bani si un ruj, ca sa-l folosesti in vlogul tau si sa-i faci reclama.

Trimite un comentariu

sus