Skip to main content

Regia Thinkdigital vinde publicitate pentru Newsweek.ro

 
Regia Thinkdigital vinde publicitate pentru Newsweek.ro

Ediţia online în limba română a brandului Newsweek, site-ul newsweek.ro, se alătură reţelei Thinkdigital, anunţă compania.

Publicitate

Site-ul ediţiei în limba română a crescut organic constant, începând cu lansarea de la mijlocul lunii mai 2018, şi are o audienţă lunară de peste 866.500 de vizitatori unici (date aferente lunii noiembrie, 2019), anunţă Thinkdigital.

Dragoş Stanca, managing partner Thinkdigital:

„Ca fost jurnalist, am un respect special pentru brandul Newsweek, un produs de referinţă în conţinutul de calitate pe plan global. Sunt bucuros că putem contribui la consolidarea veniturilor Newsweek în România, în vremuri în care e nevoie să ne reamintim că producerea de ştiri şi informaţii corecte, la standarde profesionale juste, e o necesitate pentru orice societate care vrea să evolueze sănătos.”

Sabin Orcan, director revista Newsweek:

„Newsweek nu este o publicaţie de masă, în sensul tradiţional al termenului. Ne dorim să câştigăm cititori, dar într-un ritm care să nu ne oblige la compromisuri. Vrem în primul rând o audienţă de calitate, care înţelege diferenţa dintre o ştire verificată şi ceea ce numim „fake news”. De aceea, nu cred că există un partener mai potrivit pentru noi în domeniul online decât o companie ca Thinkdigital, pentru care principiile vin înaintea cifrelor.”

Newsweek a apărut prima dată în anul 1933, la New York, fiind şi astăzi una dintre publicaţiile americane de referinţă, prin site-ul Newsweek.com.

Fostul dictator Nicolae Ceauşescu a acordat ultimul său interviu presei internaţionale chiar revistei Newsweek, în 1989.

În România, produsul apare atât în print, cât şi online sub licenţa exclusivă deţinută de o echipă de jurnalişti coordonată de Sabin Orcan.

Printre numele cunoscute care semnează în ediţia românească se numără Răzvan Chiruţă, Cătălin Prisăcariu, Mircea Marian, Silviu Sergiu, Ramona Ursu, Petre Bădică, Mihai Duţă, Radu Paraschivescu, Sabin Gherman.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus