Skip to main content

După nouă ani. Realizatoarea emisiunii Bonton, de la Digi 24, părăsește stația de știri

 
După nouă ani. Realizatoarea emisiunii Bonton, de la Digi 24, părăsește stația de știri

După nouă ani, Dana Gonț părăsește postul Digi 24. Realizatoarea emisiunii Bonton încheie astăzi colaborarea cu stația RCS. 

Publicitate

Dana Gonț a confirmat înformația pentru Paginademedia.ro. 

„Nu plec aruncând cu pietre în spate, dar în ultima vreme nu m-am mai simțit sprijinită. Cred că mi-am atins toate obiectivele pe care mi le-am propus, dar țin la meserie și la felul în care arată lucrurile.

Totuși, sunt recunoscătoare pentru că plec dintr-un loc care nouă ani a susținut acest produs, unul nu foarte comercial”, a declarat aceasta pentru Paginademedia.ro. 

Ultimul sezon Bonton s-a încheiat în luna august 2019, iar Dana Gonț spune că „din informațiile mele nu există intenția ca el să meargă mai departe”, după cum a spus pentru Paginademedia.ro. Emisiunea Bonton era difuzată duminica, de la ora 17:30.

„Colaborarea mea cu Digi 24 se încheie astăzi. Ieri a fost ultima zi în redacție. E o decizie grea, dar la care m-am gândit de mai mult timp”, a mai adăugat realizatoarea Bonton. 

A declarat că are discuții în zona TV, dar pentru moment „nu este ceva sigur”. De asemenea, a mai adăugat că iși dorește o pauză de la televiziune.

CARTE DE VIZITĂ. Dana Gonț a intrat în echipa televiziunii de știri în urmă cu nouă ani, în anul 2011, când stația abia se lansa.

Tot atunci a început și emisiunea Bonton. La Digi 24, s-a mai ocupat și de campanii ale postului precum „România nebunului simț” sau „Cred în România civilizată”.

Înainte de Digi 24 a mai trecut pe la B1 TV (2000 - 2010).

A debutat în televiziune la 16 ani, la postul TV Sigma (stație locală din București). S-a ocupat mai mulţi ani de emisiuni muzicale, cea mai longevivă fiind Fan X, la B1 TV.

Din 2016 scrie și pe blogul de lifestyle danagont.ro

Alte două jurnaliste au mai plecat de la Digi 24 în ultimele luni. Este vorba despre Alina Manolache și Ioana Țigănilă.

Citește și:

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Tot timpul, Pagina de Media dă numai ştiri negative despre ***. Că a plecat ăla, că a plecat aia, că vor să plece ăilalţi... Vă faceţi că nu vedeţi singura ştire pozitivă care contează: faptul că Preli rămâne tare pe poziţie, gata să producă, să prezinte, să filmeze şi să editeze singur-singurel. Surse bine informate afirmă că s-a arătat dispus, când n-o să mai fie bani pentru onorariul Cetepeului, să se radă în cap şi să-şi scoată vreo 2-3 dinţi, ca să poată merge mai departe şi emisiunea Cap Lucios.

    Omul-orchestră, ultimul mohican, cel care va stinge lumina şi va scoate router-ul din priză când o să se închidă şandramaua. După alegerile din toamnă, adicătelea.
  • Mile, dacă e să o luăm doar după rating, ar trebui să se defințeze și 90% din producțiile Antenei:))))
  • Cum naiba pleacă aproape toți oamenii vechi, cu experiență și de valoare de la Digi? Chiar așa să nu pese nimănui? Auzisem că Digi nu dă 2 lei pe oameni, dar chiar așa?

Trimite un comentariu