Skip to main content

Jurnalista Ioana Țigănilă părăsește Digi24 după nouă ani

 
Jurnalista Ioana Țigănilă părăsește Digi24 după nouă ani

DEMISIE. Unul dintre cei mai vechi oameni de la Digi24 părăsește stația de știri după nouă ani. Este vorba despre jurnalista Ioana Țigănilă, realizatoarea programului Jurnal Extern (până acum o lună). Ea este unul dintre primii angajați ai postului, încă din decembrie 2010. 

Publicitate

Jurnalista va mai fi pe post până pe 15 decembrie, când îi expiră perioada de preaviz. În această perioadă va prezenta știrile din prime-time, de vineri, sâmbătă și duminică. 

Contactată de Paginademedia.ro, Țigănilă a confirmat demisia de la Digi24, însă fără a da mai multe detalii despre planurile pe care le are în ceea ce privește presa. 

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, ea ar urma să se alăture unuia dintre proiectele TV pe care le pregătește Adrian Sârbu. 

Carte de vizită. Ioana Țigănilă a intrat în presă la 16 ani, la publicația Jurnalul Național.

Apoi, după Jurnalul Național a fost corespondentul săptămânalului de limba franceză Bucarest Hebdo.

A fost printre primii reporteri care s-au angajat la Digi24, în decembrie 2010. Înainte de postul RCS a mai lucrat pentru doi ani la postul B1 TV (2008-2010). 

Recent, Paginademedia.ro a anunțat și plecarea, de la Digi24, a producătorului general Radu Maxim. El se va alătura postului Antena 1, unde se va ocupa de Observator. 

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu