Skip to main content

Regia eAD Interactive preia vânzările de publicitate pentru trei site-uri. Cinemagia.ro, unul dintre ele

 
Regia eAD Interactive preia vânzările de publicitate pentru trei site-uri. Cinemagia.ro, unul dintre ele

Regia de publicitate eAD Interactive preia vânzările de publicitate pentru trei site-uri. Este vorba despre platformele cinemagina.ro, eva.ro şi automarket.

Publicitate

„Ne dorim să completăm portofoliul nostru cu site-uri care produc conţinut de calitate relevant, care se adaugă celor deja existente: Profit.ro, News.ro, Adevarul.ro”, spune Anca Toma, director de vânzări a eAD Interactive.

Detalii despre noile site-uri din portofoliul eAD Interactive:

  • Eva.ro este un site de lifestyle feminin, care adună aproximativ 10 milioane de afişări lunar.
  • Automarket.ro acoperă zona auto şi înregistrează peste două milioane de afişări lunar. Are şi un newsletter, cu peste 9.000 de abonaţi.
  • Cinemagia.ro publică conţinut legat de filme, seriale sau programe TV.

Regia are în portofoliu 38 de site-uri din domenii precum business, sport, science, travel, culinar, divertisment, news, home&deco sau lifestyle feminin.

De asemenea, din 2018, compania a început să furnizeze servicii de promovare pe stadioane, semnând contracte cu cluburile de fotbal CFR Cluj, Astra Giurgiu, Poli Iaşi, FC Botoşani, Hermannstadt, Universitatea Cluj şi Petrolul Ploieşti. Pe aceste stadioane, eAD vinde exclusiv publicitatea pe sistemele de tip LED amplasate pe primul inel.

De anul trecut, vinde în exclusivitate şi spaţiile de publicitate pe televiziunile Look Plus, Look Sport şi Profit.ro TV.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus