Skip to main content

Site de jurnalist: Jurnalist.ro. Un fost ziarist de la Adevărul, EVZ şi B1 TV şi-a făcut propriul site de ştiri

 
Site de jurnalist: Jurnalist.ro. Un fost ziarist de la Adevărul, EVZ şi B1 TV şi-a făcut propriul site de ştiri

Dan Bucura, fost jurnalist la Adevărul, Evenimentul zilei sau B1 TV, şi-a lansat propriul site de ştiri. Se intitulează Jurnalist.ro şi acoperă zone precum politică, social, analize, dar are şi o secţiune de editorial.

Publicitate

„Este un site creat pentru toate tipurile de public, fără moguli sau interese economice în spate, care promite să nu îşi dezamăgească publicul”, spune Bucura despre noul site.

Pe lângă rubricile menţionat mai sus, platforma va mai avea o categorie - Editorial VIP - unde vor scrie personalităţi sau lideri de opinie.

„Jurnalist.ro va încerca să vină cu detalii şi explicaţii pertinente asupra evenimentelor cotidiene”, menţionează aceeaşi sursă.

Nu în ultimul rând, site-ul va acoperi şi domenii ca cel Auto sau Life Style.

CARTE DE VIZITĂ. Dan Bucura are o experienţă de 22 de ani în presă. A debutat la Adevărul, în epoca Dumitru Tinu. A fost reporter şi redactor la secţiile Social, Eveniment şi Servicii Speciale.

În 2005, când la ziar a avut loc „marea scindare” şi o parte din echipă a părăsit ziarul formând ulterior Gândul, a ales să rămână la Adevărul. A devenit şef de sectie Investigaţii şi a coordonat echipa de dezvăluiri a ziarului, până la vânzarea acestuia către omul de afaceri Dinu Patriciu.

În ianuarie 2010, s-a alăturat B1 TV. A fost colaborator şi apoi realizator de emisiuni la B1TV, precum si senior-editor la Evenimentul Zilei.

În vara lui 2011 a preluat conducerea editorială la ziarul Puterea.

A mai lucrat la Realitatea TV, PSNews sau ZiuaNews.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Danila ion Danila ion
    Cumva Dan bucura de pregătește prea a candida la alegerile din acest sfârșit de an 2020?
  • Calescu Daniela Calescu Daniela
    Bună ziua !
    Întrebare: este sau nu adevărat că CSU va fi eliberat contra cost....
    Mulțumesc,zile bune cu sănătate!!
  • Carmen-Nina Oltean Carmen-Nina Oltean
    In cei 22 de ani de presa ,Dan Bucura a fost moderat in comentarii,parca ,totusi ii lipseste "vana" de jurnalism de investigatii ,parca nu merge mai departe atunci cand trebe ,parca nu ar vrea sa supere prea mult prin comentariile ,investigatiile sale.Sper intr-o atutudine mai ferma ,in opinii ,considerand acum ca.avand propriul site , numai e oarecum incorsetat de patronii de presa care ii "gazduiau " comentariile ,opiniile.mult succes !!

Trimite un comentariu

sus