Skip to main content

Site de jurnalist: Jurnalist.ro. Un fost ziarist de la Adevărul, EVZ și B1 TV și-a făcut propriul site de știri

 
Site de jurnalist: Jurnalist.ro. Un fost ziarist de la Adevărul, EVZ și B1 TV și-a făcut propriul site de știri

Dan Bucura, fost jurnalist la Adevărul, Evenimentul zilei sau B1 TV, și-a lansat propriul site de știri. Se intitulează Jurnalist.ro și acoperă zone precum politică, social, analize, dar are și o secțiune de editorial. 

„Este un site creat pentru toate tipurile de public, fără moguli sau interese economice în spate, care promite să nu își dezamăgească publicul”, spune Bucura despre noul site. 

Publicitate

Pe lângă rubricile menționat mai sus, platforma va mai avea o categorie - Editorial VIP - unde vor scrie personalități sau lideri de opinie.

„Jurnalist.ro va încerca să vină cu detalii și explicații pertinente asupra evenimentelor cotidiene”, menționează aceeași sursă. 

Nu în ultimul rând, site-ul va acoperi și domenii ca cel Auto sau Life Style.

CARTE DE VIZITĂ. Dan Bucura are o experiență de 22 de ani în presă. A debutat la Adevărul, în epoca Dumitru Tinu. A fost reporter și redactor la secțiile Social, Eveniment și Servicii Speciale.

În 2005, când la ziar a avut loc „marea scindare” și o parte din echipă a părăsit ziarul formând ulterior Gândul, a ales să rămână la Adevărul. A devenit șef de sectie Investigații și a coordonat echipa de dezvăluiri a ziarului, până la vânzarea acestuia către omul de afaceri Dinu Patriciu.

În ianuarie 2010, s-a alăturat B1 TV. A fost colaborator și apoi realizator de emisiuni la B1TV, precum si senior-editor la Evenimentul Zilei. 

În vara lui 2011 a preluat conducerea editorială la ziarul Puterea.

A mai lucrat la Realitatea TV, PSNews sau ZiuaNews.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • In cei 22 de ani de presa ,Dan Bucura a fost moderat in comentarii,parca ,totusi ii lipseste "vana" de jurnalism de investigatii ,parca nu merge mai departe atunci cand trebe ,parca nu ar vrea sa supere prea mult prin comentariile ,investigatiile sale.Sper intr-o atutudine mai ferma ,in opinii ,considerand acum ca.avand propriul site , numai e oarecum incorsetat de patronii de presa care ii "gazduiau " comentariile ,opiniile.mult succes !!

Trimite un comentariu