Skip to main content

VIDEO. Andi Vasluianu, „profesor” de educație financiară în Money Bistro

 
VIDEO. Andi Vasluianu, „profesor” de educație financiară în Money Bistro

Educație financiară cu Andi Vasluianu. MoneyBistro, un proiect de educație financiară lansat de Raiffeisen Bank, vine cu sezonul al doilea. 

Andi Vasluianu este gazda, după ce, în primul sezon, proiectul l-a avut ca moderator pe Andi Moisescu.

Publicitate

Noul sezon al seriei a pornit de la un studiu despre problemele financiare ale românilor:

43% dintre aceștia au spus că își acoperă cheltuielile necesare, însă nu reușesc să pună bani deoparte, 35% renunță la unele lucruri pentru a face față cheltuielilor zilnice, iar 5% spun că nu au bani pentru a acoperi strictul necesar.

Corina Vasile, director de Comunicare și Relații Publice la Raiffeisen Bank:

„Tema noului sezon este inspirată din ceea ce trăim zi de zi, iar pentru a ne asigura că așa este, am pornit de la un studiu despre situația financiară a familiilor din România. Am aflat că doar 3% dintre români au beneficiat de educație financiară formală și că majoritatea dintre respondenți resimt nevoia de a-și gestiona mai bine situația financiară (78%).

1 din 2 români învață cum să se raporteze la bani în familie, ceea ce poate însemna și perpetuarea unor obiceiuri financiare nesănătoase, de la o generație la alta sau, pentru alții înseamnă că, pur și simplu, nu știu de unde să înceapă. Credem că în experiențele prin care vor trece eroii noului sezon Money Bistro, familia Bănescu, se vor regăsi mulți dintre noi, iar sfaturile primite de la specialiști vor fi de folos.”

Astfel a apărut noul sezon Money Bistro, gândit de agenția Rogalski Damaschin, un fel de reality despre o familie obișnuită - familia Bănescu (cu doi copii) - și probleme financiare comune de care se lovește în viața de zi cu zi.

Andi Vasluianu este cel care le sare în ajutor cu diverse soluții. Soluții care vin inclusiv de la specialiști din domeniul financiar, nutriție, lifesyle, fashion sau design interior. 

Proiectul format din mai multe episoade are invitat câte un specialist care vine cu sfaturi pe diverse domenii. 

Andreea Nițescu, consilier bancar, Răzvan Szilaghi, CEO Raiffeisen Asset Management, Raul Chirulescu, manager produse bancare, Cori Grămescu (nutriție), Andreea Balaban (fashion), Oana Botezatu (lifestyle) sau Sânziana Pop (design interior).

Concret, familia Bănescu învață să își organizeze bugetul lunar, să pună la „dietă” cheltuielile zilnice sau să facă față unor situații neprevăzute.

Primul „sezon” de Money Bistro l-a avut gazdă pe Andi Moisescu. De altfel, proiectul gândit tot de Rogalski Damaschin a fost premiat la competiția internațională de comunicare Digital Communication Awards de la Berlin. 

FOTO. Studiul Problemele financiare ale familiilor din România:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Andi Vasluianu e genul de actor super la moda, cu atitudine profi si serioasa, de ajunge sa fie chemat in o gramada de reclame, sa fie si specialist in banking si in amenajari si in turism.

Trimite un comentariu