Skip to main content

Din companie, în agenție. Nida Halit este noul Head of Corporate la GMP PR

 
Din companie, în agenție. Nida Halit este noul Head of Corporate la GMP PR

Nida Halit, fost PR în compania Telekom, se alătură echipei GMP PR pe poziția de Head of Corporate, urmând să coordoneze și să dezvolte echipa de comunicare corporate a agenției.

Publicitate

Cu o experiență de peste 10 ani în zona de corporate communication, Nida va asigura zona de consultanță strategică și de business pentru clienții-companii din portofoliu, anunță reprezentanții GMP.

Nida Halit:

„Am ales să revin într-o agenție în primul rând pentru că GMP PR are o echipă de oameni frumoși, cu idei originale și foarte deschiși. Proiectele și campaniile pe care agenția le desfășoară sunt inedite, clienții regăsind tendințele internaționale de comunicare în fiecare acțiune realizată de GMP PR.”

„Îmi propun să construiesc o echipă de corporate în linie cu valorile agenției și, împreună, să devenim contactul de încredere pentru clienții agenției atunci când vine vorba de consultanță în business.

Mediul de afaceri, în acest moment, cunoaște atât beneficiile, cât și provocările exploziei informaționale. Modelele de business sunt supuse schimbărilor, iar top management-ul companiilor trebuie să ia cele mai bune decizii atunci când vine vorba de comunicarea cu toate segmentele de public vizate. În aceste condiții, departamentul de corporate GMP PR va asigura consultanță de business în comunicare cu impact relevant asupra business-ului clientului și în concordanță cu dezvoltarea societății informaționale”, a continuat ea. 

Ioana Mănoiu, General Manager GMP PR, a completat:

„În 2019, business-ul GMP PR a crescut foarte mult și nevoile pe zona de corporate s-au diversificat. Ne-am dorit să completam expertiza noastră cu un consultant cu experiență vastă și din partea clientului, pentru a putea înțelege mai bine nevoile clienților noștri și a le aduce cât mai multa valoare în fiecare zi. Venirea Nidei este doar începutul, vrem să creștem echipa de corporate cu alți consultanți cu experiență și spirit antreprenorial.” 

Carte de vizită

Înainte de a prelua departamentul de Corporate GMP PR, Nida a fost Media Relations & External Communications Expert la Telekom Romania, unde a coordonat campaniile din zona B2C.

Anterior, a fost Senior Communications Consultant la agenția de PR & PA Grayling Romania, unde a gestionat zona de comunicare corporate pentru clienți din zona de business și finance, transport-logistică și industria chimică.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu