Skip to main content

REPLICA Discovery la propunerea Telekom de a face un pachet separat Discovery-Eurosport: Propunerea ne discriminează, izolând canalele noastre

 
REPLICA Discovery la propunerea Telekom de a face un pachet separat Discovery-Eurosport: Propunerea ne discriminează, izolând canalele noastre

Ce răspunde Discovery la propunerea Telekom de a face un pachet doar cu posturile Eurosport și Discovery. După ce Telekom a transmis o scrisoare publică Victoriei Davies, unul dintre șefii Discovery, compania dă la rândul său un răspuns, prin intermediul presei. 

„Dacă Telekom România ar include TOATE canalele TV din portofoliu în pachete din care telespectatorii să aleagă, atunci propunerea înaintată ar avea sens.

Publicitate

Însă propunerea actuală ne discriminează, izolând canalele noastre, dar menținând aceeași structură de pachete și costuri pentru celelalte canale TV”, au spus reprezentanții Discovery, într-o poziție trimisă Paginademedia.ro. 

„Nu credem că este o abordare corectă față de noi sau față de fanii noștri, așa că nu o putem accepta. Rămânem deschiși la negocieri fair-play cu Telekom, purtate cu bună-credință”, au mai continuat aceștia. 

Conducerea Telekom a propus, vineri, într-o scrisoare publică, crearea unei extra-opțiuni sau a unui pachet suplimentar în care să fie incluse programele Discovery și Eurosport. După modelul HBO. Telekom a mai prezicat că pachetul suplimentar va avea fix prețul propus de Discovery, fără a adăuga nicio marjă la aceste tarife.

„Telekom Romania invită Discovery la discuţii privind crearea unei extra-opţiuni sau a unui pachet suplimentar Discovery-Eurosport, pentru care fiecare client poate opta. De asemenea, Telekom Romania anunţă public faptul că tarifele pe care Discovery le va aplica pentru această extra-opţiune sau pentru pachetul suplimentar nu vor genera niciun profit sau comision tehnic pentru companie – ceea ce înseamnă că Telekom nu va adăuga nicio marjă la aceste tarife. Astfel, fiecare leu rezultat din acest tarif va merge direct către Discovery. ”

Mesajul integral al Discovery, în continuare:

„Le cerem scuze telespectatorilor pentru că trebuie să fie martorii acestei discuții – nu aceasta a fost intenția noastră.

Credem în libertatea de a alege, câtă vreme există fair-play. Dacă Telekom România ar include TOATE canalele TV din portofoliu în pachete din care telespectatorii să aleagă, atunci propunerea înaintată ar avea sens.

Însă propunerea actuală ne discriminează, izolând canalele noastre, dar menținând aceeași structură de pachete și costuri pentru celelalte canale TV. Nu credem că este o abordare corectă față de noi sau față de fanii noștri, așa că nu o putem accepta.

Rămânem deschiși la negocieri fair-play cu Telekom, purtate cu bună-credință.”

Citește și:

Disputa Telekom - Discovery, faza pe scrisori. Telekom: „Dragă Victoria...”. Compania propune crearea unui pachet separat Discovery

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu