Skip to main content

SHARED NEWS. CTP, viral cu ironii despre medicii de la Floreasca: „Se revoltă pentru că i s-a extirpat scaunul de sub fese lui Beuran”

 
SHARED NEWS. CTP, viral cu ironii despre medicii de la Floreasca: „Se revoltă pentru că i s-a extirpat scaunul de sub fese lui Beuran”
CTP | Gândul

SHARED NEWS. „Extirparea de șefie și arderea de vie”, titrează un comentariu viral, cu peste 10.000 de aprecieri și distribuiri, semnat de gazetarul Cristian Tudor Popescu.

Publicitate

Vine de pe Republica.ro și are în centru cazul celor 25 de medici de la Spitalul Floreasca, care au anunțat că intră în grevă. 

Decizia medicilor a plecat de la incidentul grav în care o femeie a fost arsă pe masa de operație dintr-o eroare medicală, iar ulterior a decedat. 

CTP a fost tranșant în ceea ce privește gestul celor 25 de medici:

„Ei se revoltă pentru că i s-a extirpat scaunul de sub fese lui Beuran (...) Nu mai e șef, Dumnezeule mare! Teribil! Înfiorător! Groaznic!”, spune gazetarul. 

Acesta subliniază și faptul că cei „25 de nemernici”, după cum îi numește, „ar trebui dați afară pe loc și să li se interzică să mai practice meseria”

Al doilea material popular, ieri, pe Facebook a fost publicat de Adevărul.ro. Articolul abordează subiectul incendiilor din Australia, mai exact mărturia unui directorul Agent Green, care a petrecut o perioadă în zonele afecte de incendii.

Textul a adunat aproape 10.000 de distribuiri și aprecieri. 

Alte publicații care au dat materiale populare pe Facebook vin de pe publicații precum Digi24.ro, Europa FM sau Hotnews.ro.

Cele mai citite știri din social media, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.   

1. republica.ro, „Extirparea de șefie și arderea de vie”, de Cristian Tudor Popescu

- 10.188 likes & shares;

2. adevarul.ro, „Românul care s-a întors din „iadul“ Australiei. „E doar primul continent unde viaţa, aşa cum o ştiam, va lua sfârşit“”, de Daniel Groza

- 9.699 likes & shares;

3. digi24.ro, „Ministrul Transporturilor: Trebuie să ne împrumutăm, să creștem gradul de îndatorare, pentru infrastructura rutieră și feroviară”

- 1.089 likes & shares;

4. europafm.ro, „BAROMETRU EUROPA FM: Cum ar vota românii dacă acum ar fi alegerile parlamentare”

– 1.754 likes & shares

5. hotnews.ro, „Dispută între ministrul Mediului și primarul Capitalei pe tema poluării / Firea către Alexe: Mutați-vă din București, dacă nu vă place în București!”

- 1.766 likes & shares.
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu