Skip to main content

Mai curând decât credeaţi. Când începe show-ul Survivor la Kanal D, cu Ruby, Lino Golden sau Augustin Viziru?

 
Mai curând decât credeaţi. Când începe show-ul Survivor la Kanal D, cu Ruby, Lino Golden sau Augustin Viziru?

Vedetele şi oamenii obişnuiţi încep „supravieţuirea” la finalul acestei săptămâni. Show-ul Survivor va debuta sâmbătă, 18 ianuarie, de la ora 20:00.

Publicitate

Va fi programat patru zile pe săptămână, de sâmbătă până marţi.

Cei 20 de concurenţi se pregătesc de filmări în Republica Dominicană, acolo unde s-a filmat şi Exatlon. Show-ul este prezentat de Dan Cruceru, revenit în televiziune după câţiva ani de pauză.

Echipa vedetelor:

  • Cristina Siscanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Gratiela Teohari Duban, Mihai Onicas, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vladau, Augustin Viziru si Cezar Juratoni.

Echipa oamenilor obişnuiţi:

  • Adriana Popescu, Remus Laurentiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ionita, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala, Emanuel Neagu si Andi Constantin.

Când formatul „Survivor” era difuzat de Pro TV, emisiunea a început într-o zi de luni.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maria Maria
    Era mai interesant Exatlon si avea un prezentator in cunostinta de cauza , ce o cauta Cruceru de la povestiri adevarate care le prezenta acum 10 ani Sa prezinte ceva ce are legătură cu sportul. Dar ce sa zic la ce faimoși obosiți participa la show si prezentatorul este pe masura !
  • Jack Nabble Jack Nabble
    ***/*** *** ***
  • F F
    Si dureaza 3 ore pe zi? Pai asta nu mai este Survivor. :))
  • Allex Allex
    Mile, Asia express e o circăreală cum a fost si ultimul sezon Ferma. Măcar Exatlon a fost mai mult sau mai puțin o competiție sportivă.
  • Adi Adi
    După stirea asta, au intrat în ședința aia la Antena 1. Montează si noaptea la Asia expres. Facem pariu ca in curând anunță si ei cand se va difuza ce au înregistrat ei in toamna?
  • Mile Mile
    Asia express e mult mai bun
  • Georgian Georgian
    Dupa organizarea si cum prezinta Kanal D formatul este foarte apropiat de Exatlon. Au vazut ca in ultimul sezon au mai pierdut din audienta cu Exatlon si au incercat sa mai schimbe putin formatul poate vor atrage din nou audienta record de la inceput cu Exatlon. Dupa pauza avuta la Exatlon cred ca puteau acum incepe un sezon, mai ales un sezon All Stars si era vazut mult mai bine, lumea asteptad sa revada vechi concurenti. Oricum fiind filmat in aceleasi locuri cu aceeasi echipa in spate va semana mult cu Exatlon. Asteptam sa vedem ce vor reusi in audiente. Acum vor prinde bine fiind o luna in care celelalte posturi nu ofera mare lucru in prime-time.

Trimite un comentariu

sus