Skip to main content

Telekom România crește prețurile, din martie. Inclusiv pe TV. Cu cât

 
Telekom România crește prețurile, din martie. Inclusiv pe TV. Cu cât
Sursa foto: Adevarul

Compania Telekom anunță o scumpire a abonamentelor sale, pentru clienți rezidențiali, începând cu 1 martie. 

Publicitate

Astfel, prețul pentru fiecare serviciu fix (internet, TV și voce) și pentru fiecare abonament mobil va fi majorat cu 2 lei (TVA inclus), adică 0,42 de euro (TVA inclus), anunță compania într-un comunicat de presă. 

Această ajustare nu se aplică prețurilor pentru echipamentele contractate, terminalele sau echipamentele fixe închiriate. De asemenea, majorarea nu se aplică serviciului de telefonie fixă, în cazul în care acesta este singurul tip de serviciu contractat de la Telekom Romania, au subliniat reprezentanții companiei. 

De ce această creștere?

„În contextul creșterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicații, precum și pentru a asigura în continuare viabilitatea economică, compania Telekom Romania este nevoită să modifice condițiile de furnizare a serviciilor de comunicații electronice și să majoreze o parte din tarifele serviciilor de comunicații din portofoliul său. Această modificare este influențată și de creșterea costurilor în toate sectoarele de business, în peisajul economic actual”, au explicat reprezentanții companiei în anunțul de presă.

Compania a mai trecut printr-o astfel de scumpire în urmă cu mai puțin de un an. În 15 aprilie 2019, Telekom a crescut prețul la abonamente tot cu 2 lei

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Sunt scârbit de firma asta a lor. Preturi umflate, grila slabuta de programe, nici net-ul lor nu se compara cu alte firme. M-am saturat de ei, m-am reziliat de 5 ani de ei si sunt multumit. La Digi am parte de servicii mai bune la preturi mai decente.
 • Am trimis cerere de reziliere pt majorarea pretului , au sunat si au zis sa raman la ei ca nu aplica majorarea la abonamentul meu . La a doua cerere au sunat si au zis ca nu v -a fi nicio majorare ca s- a gresit trimitand motificarea . Nu vor sa dea raspunsul in scris, te suna un operator care habar nu are iti spune numai ca nu poti rezilia ctr. ( sunt in perioada contractuala) Cunoaste-ti alta procedura ? Multumesc!
 • Este de observat ca in Germania nu a scos din grila Eurosport si Discovery.
  Noi ce nevoie avem de aceste posturi Tv?
 • Pe mine m-au pierdut de client de când au scos Cinemaraton. Îmi pare rău doar că sunt nemți și în general prefer produsele nemțești, dar pe partea de comunicații nici în Germania nu se face treabă foarte bună. În același timp mă gândesc că și un monopol Digi poate fi periculos - oare dacă omoară toată competiția Digi va rămâne cu aceleași tarife drăguțele?
 • o sa primesti instiintare in scris despre modificarea tarifelor, in care o sa te anunte ca poti rezilia in termen de 30 de zile. Aici depinde daca ai primit echipamente la prelungirea contractului, acelea trebuie sa le platesti sau sa le dai inapoi.
 • Bună ziua,un sfat despre pașii pe care trebuie sa ii fac pentru a rezilia contractul cu ei fără a plăti taxa de reziliere?
 • cei mai buni sunt cei de la DIGI si UPC dupa parerea mea telekom stie excat cum sa atraga clientii dar eu mi-am dat seama mai un pic si o sa plec de la ei rusine telekom romania se da domnu sa plecati odata
 • Inca putin si n-or sa mai aiba ce vinde ca pleaca toti. De-aia era campanie sa t reci la abonament ca acolo esti legat la cartela e altceva. Nu le-a priit piata din RO :)
 • Telekom isi bat joc de clienti au scos canalele discovery si acuma mai si creste prețurile rusine Telekom romania
 • se poate face rezilierea,Tocmai am primit raspunsul prin email de la ***,..ca in termen de 30 zile,se poate rezilia contractul ,fara a plati penalitati.Ciudat este,si da de gandit,ca foarte repede s-au miscat cu raspunsul ,fiindca la 6.00 ,dis de morning,am trimis mesajul,iar la 9.00.am primit raspunsul.E clar,e ceva putred in Danemarca,adica la ***.apropo,MILE,nu te mai baga singur in seama,daca ai atat de multi bani de aruncat pe fereastra,in schimb,unde nu stii nu mai fa pe profetul Mahomed,deja ma plictisesti,fan al latrinelor tv.

Trimite un comentariu