Skip to main content

VIDEO. Coronavirus, panică, Fake News şi presă. Cu Antonio Momoc, noul decan al Facultăţii de Jurnalism

 
VIDEO. Coronavirus, panică, Fake News şi presă. Cu Antonio Momoc, noul decan al Facultăţii de Jurnalism

VIDEO. Antonio Momoc, decanul Facultăţii de Jurnalism din Bucureşti, vine la Interviurile Paginademedia.ro. Subiectele discuţiei sunt legate de fake-news, manipulare, starea presei, dar şi felul în care jurnaliştii tratează subiectul momentului: Coronavirusul.

Publicitate

Cât de responsabile trebuie să fie televiziunile şi site-urile, presa în general? Cât de mare este pericolul de Fake-News? Cum ar trebui să fie presa în astfel de situaţii?

Răspunde Antonio Momoc, noul decan al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, în dialog cu Petrişor Obae, editorul Paginademedia.ro.

Tot în interviu: ce vor tinerii de la presă? Ce cred ei despre presă? Cum îi poate pregăti Facultatea de Jurnalis? Dar şi ce pregăteşte Antonio Momoc, în calitate de decan?

De asemenea, discuţia se va opri şi asupra planurilor pe care Antonio Momoc le are pentru FJSC, unde a fost numit recent decan.

VIDEO. Antonio Momoc, decan FJSC, în Studioul Paginademedia.ro: Despre fake-news, manipulare şi coronavirus

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ghi Ghi
    Sa inteleg ca exista stiri false dar celelalte sunt adevarate? A izolat cineva virusul asta? Tot fake?
  • Moomoo Moomoo
    Aia care a fost inainte era si nebuna, pe langa faptul ca n a practicat de adevaratelea niciodata. Daca n ar fi fost barba su...nici nu calca prin presa. Dar oricum, mai sunt si alti ratati care s au dus acolo la capatuiala.
  • ewoody ewoody
    cum ajung decani la jurnalism astia care n-au scris nimic in viata lor?

Trimite un comentariu

sus