Skip to main content

Numire la vârful marketingului Cineplexx - Cinema Băneasa: a condus, în trecut, tot marketingul MediaPro Entertainment

 
Numire la vârful marketingului Cineplexx - Cinema Băneasa: a condus, în trecut, tot marketingul MediaPro Entertainment

Compania care deține cinematograful din Mall-ul Băneasa - Cineplexx - anunță coordonatorul zonei de marketing, comunicare și vânzări. Este vorba de Raluca Moroianu numită în poziția de Head of Marketing, Communication and Sales.

Publicitate

Raluca Moroianu vine la Cineplexx după cinci ani la Vertical Entertainment, distribuitor de film (fosta Freeman Entertainment).

Înainte, a coordonat marketingul pentru divizia MediaPro Entertainment, care includea, printre altele, MediaPro Distribution, Hollywood Multiplex, MediaPro Music și Studiourile MediaPro.

Compania austriacă Cineplexx a intrat pe piața din România în vara anului trecut, când a preluat sălile de cinema din Băneasa Shopping City. În prezent, mai deține cinematograful din Centrul Comercial Titan și un cinema în Satu Mare și urmează să deschidă noi săli la Sibiu și Târgu Mureș.

La nivel internațional, compania operează 60 de cinematografe în 12 țări din Austria și din sud-estul Europei.

Raluca Moroianu, Carte de Vizită:

2014-2019: Head of Marketing & Communication Vertical Entertainment

2005-2014: Marketing Director Media Pro Distribuition, Provideo, Hollywood Multiplex, Cinema Pro, MediaPro Music, MediaPro Studios

2004-2005: Communication Manager Autoitalia

1997-2004: Group Account Director Mindshare

1996-1997: Account Executive Lowe&Partners

Citește și: Fosta șefă de la MediaPro Distribution și echipa demisionară au lansat o nouă companie de distribuție: Freeman Entertainment

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu