Skip to main content

PE SCURT. Meciurile lui Ianis Hagi se văd şi în România. Cine difuzează campionatul Scoţiei?

 
Foto | Facebook - Ianis Hagi
Foto | Facebook - Ianis Hagi

PE SCURT. Meciurile lui Ianis Hagi se văd şi în România. Campionatul Scoţiei, unde joacă de câteva săptămâni Hagi, va fi difuzat la Look Plus şi Look Sport, anunţă reprezentanţii postului TV.

Publicitate

Fiul lui Gică Hagi a debutat recent la echipa Glasgow Rangers, antrenată de Steven Gerrard.

Primul meci al scoţienilor va fi difuzat azi, de la ora 21:45, la Look Sport 2. Este vorba despre duelul Kilmanrock - Glasgow Rangers.

Ianis Hagi a fost luat cu împrumut la Rangers, de la formaţia belgiană Genk. Mai mult decât atât, Hagi a debutat cu gol la primul meci oficial în tricoul lui Rangers.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Poate face ceva Look si cu calitatea imaginii si mai ales cu calitatea comentatorilor. Din fericire am si alt post de sport care transmite acelasi lucru dar am incercat din curiozitate si Look. Mai bine nu.
  • Cris Cris
    da,dar de ce nu si alte meciuri,numai 'baietelu"lui taticu,trebuie sa fie pe prima pagina.Ca a ramas cu onoarea nereperata..nu_i nimic,o repereaza slugile din presa scrisa si televiziuni.Dar,cum,a fost si Belgia,o minune tine trei zile,iar prostovanul va tipa ,din nou...HELP ME,DADDY,PLEASE...AGAIN!
  • Sandro Sandro
    Nice! De multe ori, meciurile din campionatul Scotiei sunt aproape la fel de bune ca cele din Premier League. Go Gers! :)

Trimite un comentariu

sus