Skip to main content

OFICIAL. Pro TV anunță oficial formatul Masked Singer. Un fel de „Cu mască, fără mască”

 
OFICIAL. Pro TV anunță oficial formatul Masked Singer. Un fel de „Cu mască, fără mască”

OFICIAL. "Măștile" PRO TV, oficiale. Postul de televiziune a anunțat, oficial, că a cumpărat formatul Masked Singer. 

Astfel, postul de televiziune va avea în grilă emisiunea muzicală cu măști, după cum Paginademedia.ro a anunțat în exclusivitate în luna ianuarie

Publicitate

Show-ul va fi difuzat la TV în acest an, informează Pro TV. 

Emisiunea se bazează pe un format în care anumite personaje vor fi demascate, după ce cântă o piesă. 

Cei care vor urca pe scena pot fi sportivi, actori, cântăreți, oameni de afaceri sau influenceri, după cum anunță postul TV.

Identitatea vedetelor implicate în acest show va fi ținută ascunsă până în momentul în care masca iese din competiție. Masca ce va strânge cele mai puține aprecieri din partea publicului se va demasca și va părăsi show-ul.

Show-ul va avea și un fel de juriu, un „grup de detectivi”, după cum îi prezintă Pro TV, care vor încerca să ghicească vedeta care se ascunde sub mască.

The Masked Singer este un format original lansat în Coreea de Sud, produs până acum în peste 20 de țări, printre care SUA, Australia, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania sau Bulgaria. 

VIDEO. Cum arată emisiunea Masked Singer

Măștile, "lipite" de Dan Negru

În ultimii ani, formatele de emisiuni de tip "cu mască, fără mască" au fost realizate, la Antena 1, de Dan Negru.

Negru a impus acest format în noaptea dintre ani. Revelionul, cu personalități mascate, aduce pentru Antena 1 unele dintre cele mai ridicate audiențe ale stației din tot anul. (audiențele de anul acesta, AICI).

În 2019, Antena 1 a încercat să transforme Revelionul Starurilor, cu măști, într-o emisiune săptămânală. Programul - prezentat tot de Dan Negru - s-a numit Scena Misterelor și a fost difuzat în primăvară.

La sfârșitul anului trecut, Dan Negru a vorbit în exclusivitate la Interviurile Paginademedia.ro despre faptul că formatul Masked Singer a fost luat de un post din România, fără a preciza despre ce post este vorba. (vezi interviul Video cu Dan Negru, AICI)

Antena 1 mai are o emisiune centrată pe măști și transformări - Te cunosc de undeva - însă cu un format diferit: se cunosc vedetele care urmează să fie mascate, iar accentul cade pe performanța artistică a momentului.

Citește și: EXCLUSIV. Cântăreți cu mască, fără mască. Pro TV a luat formatul Masked Singer

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • mda nimic interesant! e ceva copiat de la antena 1! aia te cunosc de undeva daca nu ma insel! si in general la pro tv astfel de formate nu merg nici una macar! nu rezista in timp! asta e ideea! cand o faci o emisiune din aceasta! este obligatoriu sa reziste in timp! asa nu iese nimic! si pro tv pierde! ma rog poate chestia asta va atrage multi telespectatori! desi nu cred! vom vedea! important e sa fie la o ora la care se uita lumea! uitati-va de exemplu poftim aia falsez pentru tine! a fost la ora 23:00 noaptea! ora la care multi dorm atunci! si fix dupa asta venea porcaria aia de ***! cica comedie! te strici de ras nu alta! multa tampenie si prosteala acest ***! dar na sa faca misto de alea din ***! cum isi arata fundul sanii etc! daca ar sti astia cat se castiga in ***! aoleo mama! mori de inima! castigi dublu triplu fata de un loc de munca normal! radem noi radem dar asta-i realitatea! sunt si bune alea nimic de zis spus! cand isi arata alea sanii fundul etc! ai ce vedea la ele! mai ca iti vine sa faci si sex cu ele!
  • Mile, unde am spus eu că m-am săturat de măști? Și vezi ca nivelul dintre noi e prea mare să-ți permiți să vorbești așa. A, și nu am spus nici ca de revelion să nu mai fie producția lui Negru. La urma urmei, nu mă interesează ce e la tv de revelion, căci eu nu urmăresc televiziune de revelion. De unde până unde sunt afirmațiile tale, atât de disperat ești?!
  • Alex proteveu,ai zis ca te - ai săturat de măști, acum le vrei , dar de revelion să nu mai fie , postacii vor acum măști, ei care le criticau înainte, cata nesimțire
  • La unguri sa difuzat deja prima emisie, e pe canalul RTL CLUB.
    Pare interesant, vom vedea ce audienta va face, având în vedere ca romanii sunt deja obișnuiți cu formate asemănătoare (Dan Negru, Antena1)
  • Dacă Pro Tv decide să implice acțiunea telespectatorilor în acest show, e posibil să aibă o șansă. Deși sinopsisul acestui show e o idee care a fost deja epuizată în România de Dan Negru&co.

Trimite un comentariu