Skip to main content

Numire la GroupM România. Marian Petcu ocupă funcția de Growth Lead

 
Numire la GroupM România. Marian Petcu ocupă funcția de Growth Lead

GroupM România, parte din Grupul Internațional WPP, l-a numit pe Marian Petcu pe funcția de Growth Lead, ca parte a strategiei de creștere a business-ului pe piața locală, anunță compania.

„După aproape 20 ani de media mă aflu într-o poziție care mă provoacă să aplic tot ce am învățat și, desigur, să învăț în continuare. Obiectivul meu principal se bazează pe un cuvânt cheie: creștere. Creșterea new business-ului înseamnă organizarea politicii și procesului, creșterea calității strategiei livrate în pitchuri și o integrare a produselor noastre în beneficiul potențialilor clienți”, spune Marian Petcu, Growth Lead GroupM România.

Publicitate

Ce va face? El va urmări obiectivele de creștere a business-ului pentru clienții existenți, va contribui la dezvoltarea expertizei și a viziunii strategice a echipelor pe care le conduce și va consolida produsul de new business, spun reprezentanții Group M.

„În același timp, alături de echipele noastre, mă voi concentra pe elevarea și extinderea expertizei interne, pe dezvoltarea know-how-ului strategic în cadrul tuturor diviziilor din grup, dezvoltarea de noi produse integrate care să îmbunătățească procesul de comunicare a clienților noștri, scopul final fiind creșterea afacerilor acestora, lucru care duce natural și către creșterea business-ului nostru”, Marian Petcu, Growth Lead GroupM România.

Marian Petcu s-a alăturat GroupM în 2017 ca Head of Strategic Planning MediaCom. Anterior acestei poziții, Marian Petcu a mai lucrat la Starcom, propaganda și Universal McCann. 

Mirel Plesca, CFO GroupM Romania:

„După trei ani de când s-a alăturat echipei GroupM, Marian s-a dovedit un adevărat alergător de cursă lungă. Cunoaște business-ul în profunzime, întelege foarte bine obiectivele clienților, precum și pe cele ale Grupului. Avem convingerea că dedicarea, motivația și dorința lui de a obține rezultate la cel mai înalt nivel vor contribui la consolidarea poziției noastre de lider”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu