Skip to main content

Recorder lansează podcastul On the Record. Cu Anca Simina. Despre ce este vorba

 
Recorder lansează podcastul On the Record. Cu Anca Simina. Despre ce este vorba

Site-ul Recorder.ro lansează un podcast. Gazdă: jurnalista Anca Simina. Numele: On the Record. Frecvența: săptămânală.

Publicitate

Despre ce este podcastul Recorder și ce are el deosebit?

"Este un podcast explicativ și nu unul de opinie", spune Anca Simina. "Pornim de la subiecte de interes, la ordinea zilei, pe care le explicăm împreună cu oameni specializați în domeniul respectiv", a completat ea.

Anca Simina colaborează cu Recorder pentru proiectul On the Record și este, totodată, unul dintre jurnaliștii seriei de emisiuni Piața Victoriei, de pe postul Europa FM (Anca Simina este lunea, alături de Cristian Tudor Popescu.

Astăzi au fost urcate primele episoade-pilot ale podcastului: Un episod despre coronavirus, cu Vlad Mixich și unul despre cazul Ditrău, explicat de Haller Istvan, sociolog și activist pentru drepturile omului.

Oficial, primul episod al podcastului On the Record va fi pe 28 februarie. Fiecare nou episod va fi urcat vinerea și va avea în jur de 15 minute.

"Astfel de podcasturi care să explice teme de actualitate nu prea există la noi. Ne-am luat ca modele ce fac alte publicații internaționale, cu este New York Times", a explicat Mihai Voinea, unul dintre fndatorii Recorder.

"On the Record este un Podcast 100%, unul în care informația este montată, în care păstrăm cele mai relevante și interesante informații, astfel încăt să nu plictisească publicul", a continuat el.

Episoadele pilot ale podcastului On the Record:

CoROnavirusul, traducere și adaptare

Cazul Ditrău: de ce se tem secuii de străini

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu