Skip to main content

VIDEO. Făcut vedetă de Vodafone, Ghiță Ciobanul s-a portat la Telekom. E vedeta noilor campanii

 
VIDEO. Făcut vedetă de Vodafone, Ghiță Ciobanul s-a portat la Telekom. E vedeta noilor campanii

Ghiță Ciobanul, devenit celebru în campaniile Vodafone, s-a abonat acum la un nou operator. Simpaticul personaj este începând de astăzi vedetă în campania de primăvară a operatorului telecom, au anunțat reprezentanții companiei într-o conferință de presă la care a fost invitat și Ghiță.  

Publicitate

„Am aflat că Ghiță a schimbat operatorul. Veștile circulă repede. Apoi l-am abordat pentru campanie”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania, la conferința de presă. 

Cum a raspuns Ghita la intrebarea daca s-a portat inainte sau dupa ce l-a abordat Telekom?

„V-aș răspunde, dar am treabă la stână. Dacă vreți să vă răspund, veniți la stână.”

Ciobanul Ghiță a fost în centrul mai multor campanii Vodafone, ani la rând, campanii create de agenția McCann. Ultima dată, Ghiță a apărut într-o serie de clipuri alături de Cabral, în anul 2016. 

Noile spoturi Telekom, cu Ghiță, în continuare 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Şoma omu' de cinci ani iar unii vorbesc despre tradare? Serios? Cine pe cine? L-a luat cumva Vodafone pe viata?
 • Miorita in varianta Telefonie Mobila. Dupa ce au alimentat cu energie electrica au instalat antene ,relee ,site la stana lui GHITA ( ciobanul din Miorita ) el tradeaza Vodafone si se porteaza la Telekom ca are minute mai multe , oi mai multe, Mândre și cornute. Și cai învățați. Și câni mai bărbați. Ne reprezinta ca popor ... din pacate ...
 • dupa faza cu ... ce ati primit de craciun?... oh nu, am primit cartonasee... acum ataca si mai agresiv... asta e lipsa de imaginatie...
 • Acum sincer, de ce s-ar abona lumea la Telekom? Pentru ca scot din grila canalele Discovery + Eurosport, dupa care maresc abonamentul !?
 • Astazi: Conferinta de presa lansare campanie Telekom! Eveniment mare, vedeta Ghita Ciobanu'. Atmosfera festiva plina de mandrie, mare lovitura data Vodafone!
  Reporter: Domnule Ghita de ce ati ales Telekom?
  Ghita: Pentru ca toti abonatii Telekom sunt ca oile!
  In sala liniste! .... Si linistea inca persista! Speakerul, da sa dreaga busuiocul: "Da! Pentru ca oaia e moale si pufoasa, placuta la atingere. Exact cum se simt si abonati cand profita de noile pachete din oferta". Hai ca a dres-o!
  Si nu! Nu e banc! :)))

Trimite un comentariu