Skip to main content

ActiveWatch: Iresponsabilitate la Antena 3, care, transformă starea de urgență într-un spectacol grotesc

 
ActiveWatch: Iresponsabilitate la Antena 3, care, transformă starea de urgență într-un spectacol grotesc
Sursa foto: ActiveWatch

Burtiere panicarde la Antena 3 după anunțarea stării de urgență. La scurt timp după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că, începând de luni, va decreta starea de urgență, pe postul Antena 3 au început să curgă titluri panicarde, după cum a semnalat organizația ActiveWatch. 

Publicitate

„Alimentele s-ar putea raționaliza începând de luni”, „Circulația în unele zone s-ar putea interzice”, „Pe perioada stării de urgență se vor face razii”, sunt doar câteva dintre titlurile care au rulat, în buclă, minute bune, pe postul Antena 3. 

„Iresponsabilitate la Antena 3, care, transformă starea de urgență într-un spectacol grotesc, cu burtiere panicarde. Precizăm că autoritățile nu au anunțat măsurile ce vor fi activate odată cu decretarea stării de urgență.

În situații de acest tip speculațiile nu contribuie la informarea populației, ci doar la alimentarea unor comportamente iraționale”, au previzat ActiveWatch. 

În urma titlurilor panicarde, inclusiv secretarul de stat Raed Arafat a avut o reacție, pe pagina sa de Facebook. 

Raed Arafat:

„In urma anuntului domnului Presedinte despre declararea starii de urgenta, au inceput speculatiile, mesajele de panica si mai ales mesajele care pot determina un anumit comportament al populatiei. Au aparut afirmatii in mass media cum ca alimentele vor fi rationalizate sau ca circulatia va fi inchisa ... etc. Au aparut filmari regizate de persoane care iau situatia in gluma aratand cum fuge un individ imbracat in alb dupa un alt individ insinuand ca situatia este scapata de sub control. (...)

Declararea starii de urgenta este menita sa ajute, sa sprijine si in nici un caz sa creeze probleme. Acest subiect nu trebuie speculat si nici politizat. Este nevoie sa fim solidari si sa avem incredere unii in ceilalti.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Este unii pe la TV uri care prostesc prostii, la aia *** de la Active Watch nu iau atitudine. Venise unu ieri care ne spunea ca SE POT PLAFONA PRETURILE LA GAZE, ENERGIE ALIMENTE, MEDICAMENTE... NU CA S AU PKAFONAT DEJA. Mai erau unii care ne povesteau ca S AU FĂCUT LICITAȚII PT ACHIZIȚIONARE DE MĂȘTI DE PROTECȚIE, ECHIPAMENTE, Ventilatoare, TESTE PT CORONAVIRUS... NU CA SUNT DEJA ÎN SPITALE. GARGARA DE 2 BANI. ÎNTREB ȘI EU ACTIVE WATCH NU E PLĂTIT DIN MUNCA MEA???? SIGUR DA, *** PT STĂPÂNII DE AFARA, IOHANNUSS ȘI PNL
 • *** se perindă prin platouri aproape zi de zi figuri cu influență în servicii,justiție,politică și cel mai important domeniu, PRESĂ. Au influențat numiri la CSM (ALISTAR), avocatul poporului (Weber), primăriță generală, senatori,deputați,până și la Parlamentul European . Aici e Statul Paralel.
 • Acest trust de presă are în spate forțe ale răului, se perindă prin platouri aproape zi de zi figuri cu influență în servicii,justiție,politică și cel mai important domeniu, PRESĂ. Au influențat numiri la CSM (ALISTAR), avocatul poporului (Weber), primăriță generală, senatori,deputați,până și la Parlamentul European . Aici e Statul Paralel.
 • E nasol să nu cunoști prevederile legii, dar și mai rău să nu cunoști limba română. Să le traducă cineva ăstora de la AW ce înseamnă că "s-ar putea". Nu-ți place A3, fă rost de telecomandă!
 • @teodor
  De fapt cam asta ar fi problema
  Au avut in teorie dreptate,dar uite ca in practica nu va chiar asa
 • Va rugam sa nu-i deranjati pe cei de la trustul lui Voiculescu ei sunt cu desinfectia ,mai ales pe urmaritorii acestor posturi ei sunt demult in stare de urgenta intelectualul lor prevede anumite situati de interventie .
 • @POP
  Super decentă fata de alte dati,in rest au avut si ei scăpări, in special la abordări alarmiste
 • Teoretic Antena 3 a preluat ce zice legea
  Chiar dacă starea de urgență, din cate am citit si am inteles,de maine va însemna exclusiv pe partea de medicamente
 • Si ce anume din ceea ce scrie pe burtiere nu se regaseste in legea care reglementeaza starea de urgenta? Daca presedintele anunta stare de urgenta, dar nu spune si ce presupune asta, ce ar fi trebuit sa faca? Sa taca la fel ca Iohannis? Au luat legea si au citat, nu Formula As. Culmea, am vazut exact aceleasi scenarii pe Digi24, dar acolo nu ne mai deranjeaza. Inainte sa ne omoare coronavirusul, ne vor omori ipocrizia si dubla masura.
 • Când spui RTV și Antena 3 spui *** a mass mediei din Romania. Așa sunt priviti in breasla in care lucreaza. Oamenii de acolo știu asta și își asumă sa fie subiect de glume pt toți jurnaliștii din tara asta. Daca FJSC ar face vreodată un curs de antijurnalism ar trebui sa se inspire doar de pe cele două "canale. "

Trimite un comentariu