Skip to main content

ActiveWatch: Iresponsabilitate la Antena 3, care, transformă starea de urgență într-un spectacol grotesc

 
ActiveWatch: Iresponsabilitate la Antena 3, care, transformă starea de urgență într-un spectacol grotesc
Sursa foto: ActiveWatch

Burtiere panicarde la Antena 3 după anunțarea stării de urgență. La scurt timp după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că, începând de luni, va decreta starea de urgență, pe postul Antena 3 au început să curgă titluri panicarde, după cum a semnalat organizația ActiveWatch. 

Publicitate

„Alimentele s-ar putea raționaliza începând de luni”, „Circulația în unele zone s-ar putea interzice”, „Pe perioada stării de urgență se vor face razii”, sunt doar câteva dintre titlurile care au rulat, în buclă, minute bune, pe postul Antena 3. 

„Iresponsabilitate la Antena 3, care, transformă starea de urgență într-un spectacol grotesc, cu burtiere panicarde. Precizăm că autoritățile nu au anunțat măsurile ce vor fi activate odată cu decretarea stării de urgență.

În situații de acest tip speculațiile nu contribuie la informarea populației, ci doar la alimentarea unor comportamente iraționale”, au previzat ActiveWatch. 

În urma titlurilor panicarde, inclusiv secretarul de stat Raed Arafat a avut o reacție, pe pagina sa de Facebook. 

Raed Arafat:

„In urma anuntului domnului Presedinte despre declararea starii de urgenta, au inceput speculatiile, mesajele de panica si mai ales mesajele care pot determina un anumit comportament al populatiei. Au aparut afirmatii in mass media cum ca alimentele vor fi rationalizate sau ca circulatia va fi inchisa ... etc. Au aparut filmari regizate de persoane care iau situatia in gluma aratand cum fuge un individ imbracat in alb dupa un alt individ insinuand ca situatia este scapata de sub control. (...)

Declararea starii de urgenta este menita sa ajute, sa sprijine si in nici un caz sa creeze probleme. Acest subiect nu trebuie speculat si nici politizat. Este nevoie sa fim solidari si sa avem incredere unii in ceilalti.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Ina, Andrei,
  Daca voi îmi/ne arătați în ce lege/decret scrie/ prevede ca" alimentele s-ar putea raționaliza de luni", eu recunosc că Gâdea este jurnalist și A3 post de stiri!
  Altfel nu ne rămâne decât să constatam că a3 este un post tv la care se difuzează scenarii pe post de stiri! Iar scenariile nu sunt știri și nici subiect de burtiera, exceptand propaganda, în cazul acesta difuzata de posturi nationaliste, extremiste . Sa va mai spun cine este interesat de încurajarea/promovarea extremismul naționalist in Romania?!?!
  De ce nu au pus burtiera cu " Iohannis ar putea inchide a3"? "Armata îl va cenzura pe răspopitul!"? Legal ar putea să o faca!
  Din păcate pentru țărișoara asta, cei de la CNA dorm pe bani publici în timp ce panica este indusa de aceste televiziuni ( sa nu mai vorbim de site-urile rusofone) iar KWI joaca tenis la peretele Cotrocenilor și se face că nu-i treaba lui!
 • Spre deosebire de altii, incluzand aici si Dumnezeul vostru, Digi, Antena 3 a fost super decenta zilele acestea. Nu ma mintiti ca niste ordinari
 • Antenistii au spus ce prevede starea de urgență. Ei sînt cu un pas inainte. Un scenariu,pur si simplu.
  Cum dracu , Johanis spune că "de saptamana viitoare sau de luni". Mi se s pare că el e plecat in altă lume? Sau stă in buncar la Cotroceni?
 • Pentru acest trust PSD-ist CNA nu exista prezinta numai minciuni si nu se face nimic , un exemplu este numai la sora ei antenuta 1 care spune ca aseara au fost lideri detasati pe comercial cu umorul lor de doi lei . spun ca au avut 7,7 reting 21,7 share , pro a avut numai 7,6 21,5 sa fim seriosi au mai taiat ei cava sa fie primi si ne mai miram ca ei continua la nesfarsit cu vulpita ,un trust cu inteligenta scazuta
 • Stati linistiti ca CNA nu exista pentru posturile psd-ului.
  Cu vreo 2 zile inainte RTV spunea ca se inchide Bucurestiul, "pe surse". Cateva ore mai tarziu era omor la supermarketuri. Panica face audienta in RO, multi oameni sunt inculti, egoisti sau chiar ***, se uita doar la circ si astrologie.
  Sambata dimineata erau refacute stocurile, apoi vine anuntul cu starea de urgenta si isterie la A3 si RTV ca se rationalizeaza mancarea, soldati pe strazi, razii, etc. Reporterii erau toti mascati si cu manusi desi erau singuri si la >3m de cameraman. Azi dimineata iar erau toate rafturile goale.
  Osa fie o risipa imensa de alimente provocata de incompetenta autoritatilor si dementa televiziunilor. Firea participa si ea, ca membru psd de seama, anunta ca apa e inca potabila si cere donatii de alimente.

Trimite un comentariu