Skip to main content

Demisie la Realitatea Plus. Denise Rifai părăseşte staţia de ştiri

 
Demisie la Realitatea Plus. Denise Rifai părăseşte staţia de ştiri

Denise Rifai se desparte de postul Realitatea Plus. Realizatoarea principalului talk show al postului - Legile Puterii - şi-a anunţat demisia în acestă seară.

Publicitate

„Plec asadar de la noua RealitateaPlus, dar cu Acea RealitateaTV care astazi nu mai e, in suflet!”, spune Rifai într-o postare pe Facebook.

Vorbeşte despre un „nou climat” în postul de ştiri şi de „altă orientare editorială”:

„Intre mine ca jurnalist si noua linie editoriala a postului s-a instalat o incompatibilitate evidenta”, punctează moderatoarea.

Până la ora publicării acestui articol Denise Rifai nu a putut fi contactată.

Rifai a început să modereze talk show-ul din prime-time la Realitatea chiar în martie 2019, după plecarea lui Rareş Bogdan în politică.

În urmă cu două săptămâni a plecat şi directorul editorial Edward Pastia, după opt în staţia lui Cozmin Guşă.

El spune pentru Paginademedia.ro: „Am început să nu mă mai simt confortabil de la ridicarea licenţei. Parcă era o altă televiziune"

Postarea sa de pe Facebook

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Europa FM este locul simpatizantilor #Rezist.
    Locul tau este acolo, draga Denise Rifai.
  • Livia Pila Livia Pila
    Foarte bine. Sper sa nu vina la TVR. Ionuț Cristache ne ajunge.
  • Denise Pericol Public Denise Pericol Public
    "Denise Rifai părăsește stația de știri" e doar o jumătate de adevăr. De fapt, fiinţa respectivă a fost prinsă, sedată, deparazitată şi internată. Din păcate, a apucat să-l muşte pe unul dintre hingheri, aşa că bietul om trebuie vaccinat antirabic.
  • calu lu fat-frumos calu lu fat-frumos
    Vedea-o-as la A3 colega cu Badea :)) ca si-asa are asta noroc sa devina coleg cu toti aia de care facea misto...Zeu Somnului? Mai tine minte cineva? Neaa lumea uita repede istoria e pentru istorici noi traim acum.
  • un nimeni un nimeni
    Domnu' Raul, vezi că Maricel Păcuraru a pregătit niște saltele pe post de paturi pt salariații care vor fi blocați la redactie. Iar rubedeniile i-au cam disparut din post, au ramas doar sclavii la datorie.
  • Gusa Nationalistul Gusa Nationalistul
    A plecat si Riffai de la Sputnik. Iti dai seama la ce nivel a ajuns Gusa si Pacuraru...
  • Mama Dolores Mama Dolores
    Geostrategul Cozmin Gușă e curățat de fostul ospătar Maricel Păcuraru. Primului îi doresc succesuri în cariera de influencer la colțul străzii, acolo unde îi e locul. Va putea să facă niște live-uri geniale pe youtube cu fiu-său, Andrei, și cu Marius Vizer, "șeful sportului mondial". Maricel, în schimb, are o singură grijă: să-și bage cei 178 de copii, cu tot cu țiitorii/ țiitoarele din dotare, de-a valma pe post sau în funcții de conducere inventate. Nu contează că n-au dicție și că au cultura generală și profesională a unui ștergător de parbrize. Treaba, însă, o s-o facă tot sclavii.

Trimite un comentariu

sus