Skip to main content

SITE UTIL. Un român a făcut unul din cele mai populare site-uri despre Coronavirus din lume. „Nu am găsit nici o sursă care să adune date centralizate despre situaţia globală”

 
Foto | Pexels
Foto | Pexels

Unul dintre cele mai populare site-uri cu informaţii despre pandemia de coronavirus aparţine unui român. Se numeşte corona.help şi a fost dezvoltat de antreprenorul Alex Dumitru, scrie Libertatea.

Publicitate

Acum aproximativ o lună şi jumătate virusul începea să se răspândească în afara Chinei şi nu am găsit nici o sursă care să adune date centralizate despre ce se întâmplă la nivel global”, aşa i-a venit ideea să facă un site de monitorizare a epidemiei, cu date precise şi actualizate constant.

Pe platforma poate fi urmărită evoluţia tuturor cazurilor de coronavirus din lume:

- Cazuri depistate în fiecare ţară, decese, cazuri vindecate şi nu în ultimul rând cazurile active din fiecare ţară. Are grafice şi date legate de oamenii infectaţi cu Covid-19.

Dumitru a creat un algoritm care verifică zeci sau sute de surse oficiale de date.

„Am ales să îmi creez un algoritm care să verifice zeci, uneori sute de surse oficiale şi să le organizeze astfel încât să aibă o precizie cât mai mare”, spune acesta.

Site-ul poate fi accesat pe corona.help

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Siteul mai e plin si de reclame Adsense. Omul a facut siteul sa faca bani, nu in alt scop. Nici nu munceste nimic la el, preia automat titluri si stiri copy-paste, zero originalitate. Si i-ati mai dat si link dofollow!
  • daniel daniel
    Vai de capul nostru. Sunt peste 50.000 de astfel de siteuri. Majoritatea folosesc scripturi de cativa dolari de pe codecanyon.

Trimite un comentariu

sus