Skip to main content

VIDEO. MedLife a creat Atlasul bolilor născute din dragoste, într-o campanie Jazz. „Tot ce trăiești și iubești se reflectă în sănătate ta”

 
VIDEO. MedLife a creat Atlasul bolilor născute din dragoste, într-o campanie Jazz. „Tot ce trăiești și iubești se reflectă în sănătate ta”

VIDEO. „Tot ce trăiești și iubești se reflectă în sănătate ta” este mesajul central din noua campanie al rețelei de sănătate MedLife, o campanie ce se centrează pe cauzele celor mai obișnuite afecțiuni ale românilor.  

„Oamenii sunt greu de prins într-un atlas de anatomie, care arată coloana, fără urme de legănat copiii și tălpile, fără pași eu pointe, de dans.

Care arată plămânii, fără studiul unui solo de blues sau de jazz, și brațele, fără semnele unui turneu, dragostea de dreptate, deadline-urile strânse, munca în câmp deschis, toate se reflectă în corpul tău”, spune vocea campaniei lansate în urmă cu câteva zile.

Voce care este chiar a publicitarului care semnează spotul: Valentin Suciu, de la Jazz.

Publicitate

Semnată de agenția de publicitate Jazz Communication, pe partea de creație, la această campanie au mai colaborat The Candy Shop, Conversion si In Low Light.

Reprezentanții MedLife, despre noua campanie: 

Conceptul de comunicare al campaniei „Tot ce traiesti si iubesti se reflecta in corpul tau” are la bază cartea „Atlasul bolilor nascute din dragoste. Din dragoste de copii, familie, dreptate, munca, dans, muzica traditii și se concentreaza pe oameni și actiunile de zi cu zi, și dorește să trezească în rândul pacienților dorința de a avea grijă de sănătatea lor, automat mergând spre îmbunătățirea calității vieții.”

Campania „Atlasul Boliolor Nascute din Dragoste” cu mesajul „Tot ce traiesti si iubesti se reflecta in sanatate ta” este ca o continuare a campaniei „Medicina de la stiinta la emotii” și parte integrata a platformei „Facem Romania bine”, anunță compania.

VIDEO. Noul spot Medlife:

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu