Skip to main content

Chef Scărlătescu, juratul de la Chefi la Cuţite, şi-a făcut site de delivery. Găteşte şi livrează mâncare la „casoletă”

 
Chef Scărlătescu, juratul de la Chefi la Cuţite, şi-a făcut site de delivery. Găteşte şi livrează mâncare la „casoletă”

Scărlătescu îţi livrează mâncarea la „casoletă”. Chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei trei juraţi ai show-ului Chefi la cuţite de la Antena 1, şi-a lansat platforma de delivery casolet.ro.

Publicitate

Pe site se poate comanda mancare, iar pachetele sunt livrate direct acasă. De gătit se ocupă juratul de la Antena 1, alături de echipa sa.

Proiectul va continua şi după Paşte, meţionează Scărlătescu.

Chef Cătălin Scărlătescu, despre site-ul să de delivery:

„E un proiect la care mă gândesc de ceva vreme, dar întotdeauna eram prins cu altele. Perioada asta am folosit-o pentru a pune la punct casolet.ro, pentru că la fiecare sărbătoare oamenii mă întreabă de unde pot lua cozonac, sau coaste, sau drob.

Am intrat în bucătărie acum câteva zile pentru că din momentul în care am format echipa am stat cu toţii în izolare 2 săptămâni, să fim safe şi să respectăm toate procedurile.

Este un proiect care va continua şi după Paşte, funcţionând ca un site de delivery, unde oamenii pot comanda de mâncare în fiecare zi”, a spus acesta.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ani Ani
    Scoicile, sunt delicioase! Felicitări, domnule Scarlatescu! Mâine voi cumpara 2 portii. O porție, i-o voi duce mamei mele.
  • Cornel Cornel
    Dacă e la fel de bună mâncarea ca aceea pe care o servea pe litoral atunci eșecul e garantat. Scump și prost, asta era rețeta succesului.
  • ion ion
    produse cu pret de restaurant dar fara restaurant :)
    si ati uitat un (P) de la publicitate. sau era o stire despre media?

Trimite un comentariu

sus