Skip to main content

DERAPAJ. Cabral, "omorât" de Cancan: "A făcut anunțul morții sale!"

 
DERAPAJ. Cabral, "omorât" de Cancan: "A făcut anunțul morții sale!"

Derapaj în Cancan, cu un tertip clasic. Site-ul tabloid l-a "omorât" pe Cabral. Ce scrie Cancan?

"Cabral a făcut anunțul morții sale: A plecat. Fără Lacrimi, A vrut... S-a stins din viață"

Publicitate

Cum a reușit Cabral să facă anunțul morții sale? Articolul nu explică. Ce scrie, în schimb?

Articolul începe direct: "Cabral Ibacka a făcut anunțul morții unei persoane foarte importante pentru el, dar și pentru alte câteva milioane de oameni."

Cine este "persoana foarte importantă"?

Este vorba de Sir Stirling Moss, fost pilot de formula 1, care s-a stins răpus de boală.

De ce aceste titluri pentru clickuri?

Răspunsul vine simplu, chiar în pagina cu Cabral: Spațiul publicitar este ocupat de Google. Cine apare în acest spațiu, evident, prin Google, nu direct prin CanCan? Sanador, Jysk sau Partidul Mișcarea Populară au rulat ad-uri pe spațiul respectiv.

Cancan face parte din grupul lui Radu Budeanu, din care mai fac parte, printre alele Gândul (și el cu "derapaje" la activ, cu titluri panicarde), Ciao și Prosport (publicație care are o "divizie" de viralizare, Tacataca.ro, expertă în titluri "de trafic").

Citește și: Titlu alarmist și la limita Fake-News distribuit de contul Pro TV, de pe sport.ro. Aceeași abordare și la Gândul


Citește și: Capital.ro, titlu de Fake-News despre izolarea la domiciliu. Titlul, schimbat ulterior. De la semnul exclamării la semnul întrebării


Citește și: TRAFIC. Cum pui în același titlu pandemia, pe Carmen Brumă și ceva topless. Ce au citit românii ieri? Topul, plus o serie de articole "no comment"


Citește și: TRAFIC. Ce-au citit românii online în ianuarie? Tacataca, un subdomeniu al ProSport.ro, primele locuri în top. Nimic de sport. 9 din 10 articole sunt de pe site-urile lui Radu Budeanu

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Ar trebui sa dispara de pe piata tabloidele...pozatul sub fuste si mancatul.la terasa! Obositi...saormari..jurnalisti!
  • Cam cate circumvolutiuni sa ai ca sa fii cititor de Cancan sau Gandul (Pro Sport chiar credeam ca a disparut demult). Se adreseaza cititorului cu inteligenta redusa, cu un nivel de sutudii sub-medii si cu venituri minime pe economie
  • Nimic nou. Au mai aparut, de-a lungul timpului, pe siteurile publicatiilor de acest gen stiri ca x / a făcut anunțul morții sale: ori x / y vedetă a murit ! și, de fapt, nu murise.

Trimite un comentariu