Skip to main content

Director executiv nou la Realitatea Plus. Are 15 ani experienţă în TV de ştiri

 
Director executiv nou la Realitatea Plus. Are 15 ani experienţă în TV de ştiri

Postul de televiziune Realitatea Plus are un nou director executiv. Vineri, angajaţii postului de televiziune au fost anunţaţi că în poziţia de director executiv a fost numită Roxana Băncuţă.

Publicitate

Până acum, Roxana Băncuţă a fost producător general al postului de televiziune, poziţie pe care a ocupat-o de anul trecut.

Roxana Băncuţă are 15 ani de experienţă în televiziune, cei mai mulţi la Realitatea TV (post la care a lucrat din 2002, cu o pauză de şase ani la România TV).

Poziţia de director executiv Realitatea Plus este vacantă după ce Pastia a părăsit Realitatea, la începutul anului, după şase ani de zile ca director executiv (fusese numit în august 2014 la conderea staţiei).

După plecarea lui Edward Pastia, conducerea redacţiei a fost asigurată de Vlad Nichita, care a trecut pe poziţia de redactor-şef la sfârşitul lunii ianuarie.

Vlad Nichita rămâne, în continuare, redactor-şef al postului de televiziune Realitatea Plus.

Roxana Băncuţă, Carte de vizită:

Lucrează în televiziune din 2002, când a venit la Realitatea TV. A fost, de-a lungul timpului, reporter, editor imagine şi producător.

În 2011, a trecut la România TV, unde a fost producător executiv.

S-a întors ca producător executiv la Realitatea TV în 2017. De anul trecut, a fost producător general al postului de televiziune.

Citeşte şi: Edward Pastia, directorul Realitatea, pleacă după 8 ani. La un post regional din Constanţa


Citeşte şi: Schimbare de conducere la Realitatea TV: Edward Pastia, noul director executiv al postului


Citeşte şi: EXCLUSIV. Val de plecări de la Realitatea Plus. Cine pleacă şi unde se duce? Sunt editori, reporteri şi operatori

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Altul Altul
    "Până acum, Roxana Băncuță a fost producător general al postului de televiziune, poziție pe care a ocupat-o de anul trecut."? Mai incercati, producator general era O. Stan
  • Unu Unu
    Cât de relevantă e funcția asta la un post in faliment?:) cred ca dacă o vezi in CV îl cuiva, nu îl
    mai angajezi. pare o parodie sa împarți funcții de conducere intr-o societate falimentara care fentează statul schimbând firmele. Nu mai zic de audiente
  • Insider Insider
    O fi și ea "voluntară", la fel ca noi? Ia interesati-vă, că deja după deranjul creat pe aici oamenilor li s-a cerut să aducă foile alea înapoi. Le e frică șefilor să pape banii statului!

Trimite un comentariu

sus