Skip to main content

ANIVERSARE. Pro FM face 27 de ani de la prima emisie. Astăzi

 
Andi Moisescu
Andi Moisescu

ANIVERSARE. Pro FM împlineşte 27 de ani, astăzi. Staţia de radio ai intrat pentru prima dată în emisie pe 15 aprilie 1993, ca parte a trustului Pro deţinut atunci de Adrian Sârbu.

Publicitate

A pornit sub sloganul un radio care te ascultă.

Realizatorii de acum ai postului sărbătoresc 27 de ani de Pro FM „live din sufragerie”, din cauza pandemiei. Toţi DJ-ii vor în emisie, însă fiecare din propria locuinţă.

Astăzi, se aud pe Pro FM melodii şi hituri din ultimii ani, de la artişti precum Smiley, Carla’s Dreams, Mark Stam, Alina Eremia, Ami, Lora, JO, Lidia Buble, Feli sau Dj Project.

Marius Dobre, manager Pro FM:

„Pe o planetă care stă acasă, o lume întreagă a regăsit un vechi prieten, aparatul de radio. La nivel global, importanţa radioului a crescut în această perioada de criză, pentru că acum, mai mult ca oricând, vocile din eter îi apropie pe cei care sunt departe.

La 27 de ani, Pro FM se regăseşte cel mai bine în primul său slogan - un radio care te ascultă - şi susţine consumul nemoderat de produse muzicale româneşti. Petrecerile le amânăm pentru altădată, iar pe 15 aprilie suntem On-Air pentru cei care ne primesc zilnic în case şi le spunem #eştibineacasă cu Pro FM”, a spus acesta.

ISTORIA STAŢIEI. Pro FM a fost lansat pe 15 aprilie 1993 de către Adrian Sârbu cu sloganul „un radio care te ascultă”. Cele mai importante nume de la începuturile Pro FM sunt Andrei Gheorghe, Andi Moisescu, George Vintilă, Teo Trandafir, Florin Călinescu, Marius Vintilă, Răzvan Exarhu şi Vali Bărbulescu.

Postul de radio a fost operat de grupul Pro până în anul 2015, când proprietarul CME a decis să renunţe la operaţiunile care nu aveau legatură cu televiziunea şi a vândut Pro FM, Info Pro, Music FM şi Dance FM grupului Digi.

VIDEO. Lansarea ProFM

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • teodor teodor
    La perioada de început au mai fost și Bogdan Strătulăși , Bogdan Graur.

Trimite un comentariu

sus