Skip to main content

TOP. Care au fost cele mai urmărite vedete din social media, în luna de carantină totală. Cântăreții domină topul, gaming-ul urcă. Un antrenor de fitness în top zece

 
TOP. Care au fost cele mai urmărite vedete din social media, în luna de carantină totală. Cântăreții domină topul, gaming-ul urcă. Un antrenor de fitness în top zece

TOP. Care au fost cele mai urmărite vedete în social media - Facebook, YouTube și Instagram - în martie, luna de carantină totală? Inna, Adelina Pestrițu și gamerul Max Infinite sunt cele mai populare nume, într-un top al agenției Starcom Media. 

Pe scurt, cântăreții sunt cei mai populari influenceri, apoi regăsim oameni din zona de fashion și beauty, iar nu în ultimul rând zona de gaming a prins foarte mult teren în luna care a ținut oamenii în case. 

Publicitate

Un aspect de notat este că entertainment-ul îl are doar pe Selly în primele zece nume, din clasamentul general. 

Bilanțul a mai fost publicat și în urmă cu câteva luni, iar de atunci lucrurile arată ușor diferit.

Reamintim că Starcom analizează prezența celor mai urmărite conturi pe cele trei mari platforme din online - Facebook, Instagram și Youtube – dar și anvergura canalului și engagement-ul comunităților fiecărui cont.

Pe lângă topul Social Media, agenția aduce și o noutate - clasamentele specifice pe categorii ca muzică, fashion & beauty, TV Stars, divertisment și gaming.

Inna a rămas, în continuare, numele de la vârful clasamentului. În linii mari, principalele concluzii, din martie, ar fi următoarele:

- Noi intrări în top zece sunt IAN (cântăreț), Tony Poptămaș și Andreea Bălan.

- Dorian Popa (vlogger și jurat Next Star) și Andreea Mantea (prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei - Kanal D) sunt pe primele două locuri în topul celor mai urmărite vedete TV în social media. Măruță, Mihai Morar și Andreea Marin se regăsesc, de asemenea, în top. 

- Interesul crescut pentru antrenamentele de fitness acasă, din cauza pandemiei care a închis sălile, regăsim pe locul nouă și primul trainer din top - Andrei Deiu

- Șase locuri din top zece sunt ocupate de muzicieni

- Entertainment-ul are un singur nume în primele zece - Selly - față de cele trei locuri ocupate în luna decembrie

- Zona de gaming câștigă teren, cu cinci intrări în top, comparativ cu o singură poziție în clasamentul anterior

- Inna conduce topul general, datorită comunității mari pe care o are, însă nu are primul loc pe nici o platformă individual

- Adelina Pestrițu a urcat pe doi, după locul trei ocupat în clasamentul din decembrie. Are o comunitate puternică pe Instagram, unde deține și primul loc.

Citește și:

Clasamentul general 

Muzică

Fashion & Beauty

Vedete TV

Entertainment

Gaming 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • mile , tu mereu pui botul la ce spune postul tau favorit hantena1
  deci pe siteul lor la stirea de azi ne spune de locul 1 antena si 2 pro pe urban si national
  DAR PE COMERCIAL mentioneaza doar de antena1
  de locul 2 comercial nu zice nimic hantena? oare vrajeli respectiva stire?
 • Iuli cred ca din cauza pandemiei , sambata la ora respectiva cum spun ei era RAT in reluare, sa fim seriosi mai ales pe comercial ,nu mai crede tot ce da Kanalul .
 • Astia de la Kanal d s-au pus pe glume:)))
  https://www.kanald.ro/stirile-kanal-d-pe-primul-loc-in-preferintele-telespectatorilor-in-weekend-20079234
  https://www.kanald.ro/asta-i-romania-lider-de-audienta-pe-doua-segmente-de-public-cu-editia-de-duminica-a-emisiunii-20079251
 • Top general? Pai manelele alea din Trending pe YouTube unde sunt?
  Un Clasament făcut ca să se bage în seamă

Trimite un comentariu