Skip to main content

Adrian Sârbu anunţă: când lansează televiziunea de ştiri? Sârbu nu mai e acţionar majoritar în proiect. Cine a intrat în locul lui?

 
Adrian Sârbu anunţă: când lansează televiziunea de ştiri? Sârbu nu mai e acţionar majoritar în proiect. Cine a intrat în locul lui?

Adrian Sârbu anunţă când va lansa prima din cele trei televiziuni pentru care a obţinut licenţe de emisie: postul de ştiri. Un alt aspect de notat: Adrian Sârbu nu mai este acţionar majoritar în proiectul Aleph. Cine a intrat în locul lui, în continuare.

Publicitate

Anunţul a fost făcut în şedinţa CNA de astăzi, desfăşurată prin Zoom. Avocatul lui Adrian Sârbu este noul acţionar majoritar în proiectul TV „Aleph”, pe care fostul şef Pro TV îl pregăteşte de anul trecut, scrie MediaExpres. Este vorba de Andrei Sorescu, care a explicat că intră în acţionariat printr-o „infuzie de capital”, iar banii ar fi câştigaţi din avocatură şi alte investiţii, menţionează sursa citată.

Totodată, Sârbu a anunţat că din luna iunie va începe emisia postul de ştiri Aleph News.

De ce schimbarea de acţionariat?

„Ideea a apărut la sfârşitul anului, a fost influenţată direct de solvabilitatea mea, motiv pentru care domnul Sârbu a intuit în persoana mea un partener de nădejde pentru o infuzie de resurse în acest proiect.

Deci nu am avut o altă înţelegere în cursul verii. Ideea asocierii prin infuzie de capital venită din partea mea a fost la sfârşitul anului”, a spus Andrei Sorescu, în şedinţa CNA de astăzi, potrivit MediaExpress.

Tot astăzi, forul a aprobat prelungirea termenului de intrare în emisie cu şase luni pentru cele trei televiziuni pe care le pregăteşte Adrian Sârbu.

De asemenea, a mai spus că Aleph Business va fi lansată până în luna septembrie.

Fostul şef de la Pro TV a pus întârzierile de lansare pe seama pandemiei de coronavirus, notează aceeaşi sursă.

Reamintim că Adrian Sârbu a obţinut în vara anului trei licenţe pentru trei posturi TV: unul de ştiri, unul de business şi unul de divertisment.

Este vorba despre televiziunile Aleph Business (generalist), Aleph News (tematic informativ) şi Aleph Comedy (tematic divertisment).

Citeşte şi: Adrian Sârbu face trei televiziuni noi: un post de comedie, unul de business şi unul de ştiri. A luat deja licenţele

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Mile vezi ca acest Marian nu este cel pe care il injuri tu , acesta este altul asa ca vezi ce scrii .
  • Marian Marian
    Cum se intampla, ca mai toate posturile TV din RO, au actionariat infractori sau recidivisti? Si mai toti isi fac si canal de stiri...prin care pot spala mintile oamenilor (sau cel putin asa cred ei). Partea pozitiva, e ca influenta tv-ului asupra consumului media scade...asa ca, ce sa le zic, decat faliment usor (ca si celor de la RTV ,A3 sau B1TV)
  • ion ion
    CNA da licenta pentru 3 posturi unui puscarias. Altora le refuza 1 licenta pe motiv ca "mai sunt si altele cu aceasi tematica".
  • ana ana
    ce ma bucur, inca o sursa de fake news. astia vor face praf presa. pe urma ne miram ca sunt atatia *** care cred in conspiratii
  • Adi Adi
    Pentru cei care încă nu au aflat: La nici o lună după ce a adus oameni cu diverse promisiuni, tocmai le-a încălcat. Cum asa? Asa face Sârbu, taie din bani.Una promite, alta apare in contract la semnătura! Sau, în cel mai fericit caz, după doar o lună de la angajare, salariile nu mai sunt pe carte de munca ci pe drepturi de autor. Sunt multi care de abia au venit si nu stiu cum sa plece mai repede.
    P.S
    Numele pe care le-a ales pentru televiziuni sunt de ,,mare inspiratie,, Parcă a băut apă după Elon Musk. Dar măcar să preia si ceva bun de la el.
  • nucu nucu
    Inseamna ca si smart tv va fi lansat
  • Allex Allex
    O bucurie imensă! Felicitări Adrian &co.
  • jk jk
    Se lanseaza in iunie da isi prelungește termenul de intrare în emisie,care e pe la finalul lui iunie

Trimite un comentariu

sus