Skip to main content

CÂŞTIGĂTORII. Zece ani de Românii au talent, zece premii de 120.000 de euro. Cine sunt câştigătorii celor zece finale ale talent show-ului de la Pro TV?

 
CÂŞTIGĂTORII. Zece ani de Românii au talent, zece premii de 120.000 de euro. Cine sunt câştigătorii celor zece finale ale talent show-ului de la Pro TV?

CÂŞTIGĂTORII. Show-ul Românii au talent, de la Pro TV, şi-a desemnat aseară cel de-al zecelea câştigător. Al zecelea an al emisiunii pe micile ecrane din România a fost marcat de mai multe premiere: prima finala „remote” (cu intervenţii de-acasă ale juraţilor), dar şi finala cu cele mai multe premii acordate (patru - locurile 1, 2 şi 3, plus cel de originalitate).

Publicitate

Aseară, Marele Premiu în valoare de 120.000 de euro a fost adjudecat de o voce, cea care l-a convins pe Florin Călinescu să dea Golden Buzz în audiţii: Radu Palaniţă, un mecanic auto.

Este a şasea voce care câştigă, în cei zece ani, premiul de Cel mai talentat român. În rest, pe marele premiu a mai pus mâna un magician, un dresor de câini, un grup de tineri care au făcut spectacol din rezvolvarea cupului Rubik şi un coregraf.

Citeşte şi: Marele premiu merge la Radu Palaniţă, Golden Buzz-ul lui Florin Călinescu

Paginademedia.ro face în continuare o trecere în revistră a tuturor câştigătorilor show-ului, de la primul sezon, cel din 2011, şi până în prezent:

Anul 2011, în primul sezon al show-ului, câştigătorul a fost hip-hoperul Adrian Ţuţu.

Anul 2012, al doilea sezon, marele premiu a mers la magicianul Cristian Gog.

Anul 2013, sezonul trei, l-a avut câştigător pe dresorul de câini Bruno Iacobeţ.

Anul 2014, al patrulea sezon, a mers la Brio Sonores, o trupa de muzică, din Republica Moldova.

Anul 2015, sezonul cinci, show-ul Românii au talent a fost câştigat de Speedcubing, un grup de trei tineri care au făcut spectacol din rezolvarea cubului Rubik în timp record.

Anul 2016, sezonul şase, a fost anul în care premiul a revenit unei voci. Tânăra Laura Bretan, cu vocea ei de soprană, a cucerit marele premiu de 120.000 de euro.

Anul 2017, sezonul şapte, Lorelai Moşneguţu, fetiţa născută fără mâini şi fără femur la ambele picioare.

Anul 2018, ediţia opt a show-ului a fost câştigată de coregraful Emil Rengle, cu un număr de dans. Rengle fusese anterior coregraf al trupei de dans de la Vocea României, tot de pe Pro TV.

Anul 2019, în sezonul nouă, marele premiu a mers la Cenuşăreasa. Ana Maria Pantaze (38 de ani), o croitoreasă din Bucureşti.

Anul 2020, în sezonul zece, marele premiu a fost câştigat de Radu Palaniţă, un mecanic auto care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu.

FOTO. Câştigătorii Românii au talent

  • Adrian Ţuţu
  • Cristian Gog
  • Bruno Iacobeţ
  • Brio Sonores
  • Speedcubing
  • Laura Bretan
  • Lorelai Moşneguţu
  • Emil Rengle
  • Ana Maria Pantaze
  • Radu Palanita
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    rzv, vulpita nu partipa la iumor acolo castiga cu adevarat cei buni
  • RzV RzV
    Mile daca te uiti doar la Vulpita si Viorel, asistati sociali cu acte in regula e normal ca la tine toata lumea e la fel. Cand o asculti doar pe Vulpe ce canta e normal ca alt gen de muzica sa ti se para urat. La Antena 1 doar "oameni buni" se promoveaza de la inceputul anului nu?
  • mile mile
    mult sub finala asia , 17 rating si asta fara concurenta
  • mile mile
    asistati social au castigat , oamenii buni nu au loc
  • Bruno Bruno
    Ultimii doi casticatori au fost adevarate talente. Fara studii... Un mecanic auto si o croitoreasca.
    Si o premiera; au fost date mai multe premii. E bine. Inainte pe pagina de facebook a emisiunii erau multe comentarii ca, ca de ce nu se dau premii mai mici si celorlati concurenti.

Trimite un comentariu

sus