Skip to main content

CÂȘTIGĂTORII. Zece ani de Românii au talent, zece premii de 120.000 de euro. Cine sunt câștigătorii celor zece finale ale talent show-ului de la Pro TV?

 
CÂȘTIGĂTORII. Zece ani de Românii au talent, zece premii de 120.000 de euro. Cine sunt câștigătorii celor zece finale ale talent show-ului de la Pro TV?

CÂȘTIGĂTORII. Show-ul Românii au talent, de la Pro TV, și-a desemnat aseară cel de-al zecelea câștigător. Al zecelea an al emisiunii pe micile ecrane din România a fost marcat de mai multe premiere: prima finala „remote” (cu intervenții de-acasă ale juraților), dar și finala cu cele mai multe premii acordate (patru - locurile 1, 2 și 3, plus cel de originalitate). 

Aseară, Marele Premiu în valoare de 120.000 de euro a fost adjudecat de o voce, cea care l-a convins pe Florin Călinescu să dea Golden Buzz în audiții: Radu Palaniță, un mecanic auto

Publicitate

Este a șasea voce care câștigă, în cei zece ani, premiul de Cel mai talentat român. În rest, pe marele premiu a mai pus mâna un magician, un dresor de câini, un grup de tineri care au făcut spectacol din rezvolvarea cupului Rubik și un coregraf. 

Citește și: Marele premiu merge la Radu Palaniță, Golden Buzz-ul lui Florin Călinescu

Paginademedia.ro face în continuare o trecere în revistră a tuturor câștigătorilor show-ului, de la primul sezon, cel din 2011, și până în prezent: 

Anul 2011, în primul sezon al show-ului, câștigătorul a fost hip-hoperul Adrian Țuțu.

Anul 2012, al doilea sezon, marele premiu a mers la magicianul Cristian Gog

Anul 2013, sezonul trei, l-a avut câștigător pe dresorul de câini Bruno Iacobeț

Anul 2014, al patrulea sezon, a mers la Brio Sonores, o trupa de muzică, din Republica Moldova.

Anul 2015, sezonul cinci, show-ul Românii au talent a fost câștigat de Speedcubing, un grup de trei tineri care au făcut spectacol din rezolvarea cubului Rubik în timp record. 

Anul 2016, sezonul șase, a fost anul în care premiul a revenit unei voci. Tânăra Laura Bretan, cu vocea ei de soprană, a cucerit marele premiu de 120.000 de euro. 

Anul 2017, sezonul șapte, Lorelai Moșneguțu, fetița născută fără mâini și fără femur la ambele picioare. 

Anul 2018, ediția opt a show-ului a fost câștigată de coregraful Emil Rengle, cu un număr de dans. Rengle fusese anterior coregraf al trupei de dans de la Vocea României, tot de pe Pro TV

Anul 2019, în sezonul nouă, marele premiu a mers la Cenușăreasa. Ana Maria Pantaze (38 de ani), o croitoreasă din București.

Anul 2020, în sezonul zece, marele premiu a fost câștigat de Radu Palaniță, un mecanic auto care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu. 

FOTO. Câștigătorii Românii au talent

 • Adrian Țuțu
 • Cristian Gog
 • Bruno Iacobeț
 • Brio Sonores
 • Speedcubing
 • Laura Bretan
 • Lorelai Moșneguțu
 • Emil Rengle
 • Ana Maria Pantaze
 • Radu Palanita

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • *** , supara adevarul de ocolesti intrebarile?
  adevarat , e sfarsitul lumii pentru antenuta in urmatoare 3-4 luni
  locul 2 , chiar si 3 sub kanal d , hahahahah
 • La ce sa faci emisiuni fara public ca antenuta , ca nu se uita nimeni pe urma , ha ha ha
  Pro aproape dublu aseara fata de locul 2 , umilinta

  La ce ai nevoie de seminfinale? La ce sa dai in judecata? Nu ti-a convenit ceva, vii la anul. Simplu ca buna ziua! Doar nu dai bani sa participi la emisiune.

  Si nu vorbeai tu acum cateva zile de costuri? Ca antenuta rating mare costuri mici iar pro rating mic costuri mari? Uite ca aseara, profit mare costuri mici.
  Semifinala fara public? Pai Pro dadea banuti pentru deplasarile concurentilor, deplasarile juratilor, producatorilor, dansatorilor din balet, prezentatorilor, inchirierea aparatelor, inchirierea platoului.
  Asa a fost foarte bine aseara. Talentele concurentilor au fost inregistrate, acasa la ei. Deci zero deplasari. Juratii acasa la ei (nema plimbari). Doar prezentatorii au venit; probabil in platoul stirilor (in spate cred ca era panoul de la vreme).

  Si saracie mare la Antene? 20 mii euroi la Umor de 2 parale? Pro aseara a dat 160.000.
 • Frica mare pe antenisti de au pus cutitarii vineri
  Acum ca s-a terminat talentosii , sa vezi cum scade antenuta emisiunea la 2 ore
  Fricosi , hahahahaha

  De ce nu au pus sezonul 1 de asiatici vineri iar cutitarii luni si marti?
  E simplu , FRICA
  Stiau antenistii ca nu se uita nimeni la asiatici in reluare , dar la cutitari dar

  Si sa nu uit de sezonul special cu 2 zile de cutite tocite , puse miercuri si joi
  De ce nu l-au pus vineri?
  E simplu , FRICA , ca vineri cu talentatii sigur prindea locul 2 , ha ha ha

  Si *** , degeaba ai 17 rating cu finala daca pe toata luna ai fost pe locul 2 sub Romanii Talentati la diferenta de 1,6 rating:
  https://www.paginademedia.ro/2020/05/divertisment-audiente-aprilie-2020/
  Umilinta , ha ha ha

  Si hai cu audientele divertisment luna mai. Talentatii media de 10,06 rating comercial in cele 5 zile de vineri. Mai mult ca asiaticii in luna martie cu doar 9,6. Umilinta , ha ha ha:
  https://www.paginademedia.ro/2020/04/audiente-divertisment-martie-2020/

  Daca nu era relaxarea de pe 15 mai dupa pandemie nu avea 7,9 rating. Sigur avea peste 9-10 puncte.
 • doru , iar iti schmbi numele , fraierii care nu au fost lasati in semifinale trebuie sa ii dea in judecata , sa ceara despagubiri, se pot face emisiuni fara public , minciuni doar ca sa fie cei placuti de juriu
 • Penibilule mile, mai bine pui mana pe o carte sa vezi ce inseamna asistat social. Croitoria, sau mecanica auto sunt meserii. Dar ce sa stie postacii.
 • Unii posteaza doar ca sa se afle in treaba. Foarte bine a zis Bruno si juratii in emisiune. Asta inseamna aceasta emisiune, Romanii au talent. Sa vina unii cu o alta meserie, si sa ne uimeasca. Cum a fost mecanicul auto Radu, sau croitoreasa Ana Maria.
  Nu sa castige unii cu 10 ani de balet, 10 ani de canto, 10 ani de dans, 10 ani de actorie in spate...
 • 17 rating si asta fara concurenta

  Ce viseaza postacul? Asia nu a avut concurenta. Daca nu era porcaria de gospodari, nu pupa Antenuta 17 rating.
  Pro a avut concurenta aseara. Daca avea Antenuta un desen sau film aseara (chiar si naiumor), finala talentosiilor sigur avea peste 10-11 rating. Dar asa sunt antenistii , fricosi. Baga cutitarii sa mai castige 1 punct de rating.

  Stai sa vezi la toamna cum baga iar umorul de 2 leuti vineri la bataie cu vocile romanesti , ca era frica prea mare cu ai talent de au pus emisiunea iar sambata...
 • vulpita nu partipa la iumor acolo castiga cu adevarat cei buni

  *** , si daca o vezi in sezonul urmator de naiumor ce mai zici postacule ?
 • Foarte slaba finala Asia cu 17 rating. Problema e daca ajunge in urmatorul sezon la 19 rating. Pro TV a avut anul trecut:
  https://www.paginademedia.ro/2019/10/audiente-meci-romania-norvegia-pro-tv

  Umilinta.

Trimite un comentariu