Skip to main content

iUmor și de-acasă. Delia, Cheloo și Bendeac vor face emisiunea de sâmbătă de-acasă. Mai sunt câteva ediții până la finalul sezonului

 
iUmor și de-acasă. Delia, Cheloo și Bendeac vor face emisiunea de sâmbătă de-acasă. Mai sunt câteva ediții până la finalul sezonului

iUmor și de-acasă. Delia, Cheloo și Bendeac, jurații show-ului de la Antena 1, vor face emisiunea de sâmbătă pe modelul Zoom sau Skype, fiecare de-acasă. 

Vor fi reluate momente din sezonul opt, dar și din celalte sezoane, anunță postul TV. Pe lângă cei trei jurați vor și prezentatorii Șerban Copoț și Dan Badea. 

Publicitate

Măsura vine pe fondul pandemiei de Coronavirus, care obligă televiziunile să se adapteze. 

Până la finalul sezonului opt de iUmor mai sunt trei ediții (16, 23, 30 mai), după cum anunță reprezentanții postului.

Finala ar urma să aibă loc pe 6 iunie

Momentan nu se știu detalii despre felul în care Antena 1 va filma semifinala (30 mai) și finala (6 iunie), în contextul stării de alertă. 

Reprezentanții postului au declarat, pentru Paginademedia.ro, că „echipa emisiunii așteptă recomandările pe care autoritățile le vor face în următoarele zile”

Un lucru cert este acela că cele două emisiuni de la finalul sezonului opt vor fi înregistrate (cum erau în mod normal). 

Cei zece concurenți care se bat pentru premiul de 20.000 de euro sunt Paul Diaconescu, Cristina Garcia, Marius Coandã, Anghel Constantin, Adrian Stoica, Teodora Nedelcu, Eduard Vacariu, Bogdan Nonic, Magdalena Chihaia și Alina Rîbu. 

Cei șapte câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea), Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea) şi Andrei Cojocaru (sezonul al V-lea), Irena Boclincă - sosia Vioricăi Dăncilă (sezonul al VI-lea), Mukinka (sezonul VII).

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Vulpita ti-a umilit creierul Mile, nu vad motiv de lauda ca o asemenea emisiune cu genul asta de persoane e lider pentru Antena. Daca asta e mandria Antenei inseamna ca televiziunea a ajuns rau iar oamenii ce o urmaresc si mai rau.
 • mile, pai de ce sa te uiti la asiatici daca deja stiai de la inceputul emisiunii ca va castiga bontea
  vezi ca in noul sezon vine scarlatescu el va castiga 100%
 • E bine ca a ramas postacul mile aici , am cu cine comenta. Ne zici ca reluarile sunt mai ieftine decat filmele? Ca au castig curat fara cheltuieli?
  Pai si atunci antena de ce a scos asiaticii de duminica si baga un film redifuzat? Oare ca nu se uita nimeni la emisiune?
 • Pe cine intereseaza castigul postacilor antenisti? Poate pe voi ca lucrati la antene ***?
  Audienta conteaza , unde protv e lider 7 zile din 7 , chiar dublu in unele zile
 • Ce viseaza postacii ? Pai Romanii au talent tine azi doar 2 ore pentru ca se termina preselectiile. La ce sa lungesti emisiunea ? Doar sa vezi juratii o ora in plus ?
  Chiar pe acest site scrie clar: https://www.paginademedia.ro/2020/05/premiera-romanii-au-talent-difuzare

  Deci azi ultimele preselectii. Vinerea urmatoare: "Pe 22 mai, în locul semifinalei, Pro TV va redifuza momente spectaculoase din acest sezon". Cam cum e la Antena 1 la iUmor. Probabil tot cam 2 ore va tine emisiunea.
  Iar finala va fi pe 29 mai.
 • ce nume isi mai dau postacii protevisti , *** antena are audienta mare fara cheltuieli, castig curat , voi cumparati filme scumpe si abia faceti ceva purici , daca antena difuza filme atunci era audienta mica dar asa e mult bine
 • Bine zis Marian. Azi Pro baga doar 2 ore de Romanii au talent. Parca vad ca emisiunea cu Chefii se lungeste pana pe la 23:30, sa mai ciupeasca putina audienta.
 • Am vazut ca toate reluariile de la antenuta se prelungesc pana la 23 30 , de frica audientelor , atat Asia cat si chefii .

Trimite un comentariu