Skip to main content

Modificări în grila Kanal D. Se termină Survivor, dar intră Roata Norocului. Plus, încă două zile de serial turcesc

 
Modificări în grila Kanal D. Se termină Survivor, dar intră Roata Norocului. Plus, încă două zile de serial turcesc

Modificări de grilă la Kanal D. Roata Norocului se învârte într-un sezon nou (din 31 mai), iar serialul turcesc Mă numesc Zuleyha primește două zile în plus, pe săptămână. 

Mutările vin în contextul în care primul sezon al show-ului Survivor, prezentat de Dan Cruceru, ajunge la final (23, 24 și 30 mai - ultimele ediții). Emisiunea avea patru zile pe săptămână: sâmbătă, duminică, luni și marți. 

Publicitate

Noua grilă a postului Dogan, după ce Survivor se încheie, va arata astfel:

 • Roata Norocului, cu Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, revine cu un sezon nou, din 31 mai, de la ora 20:00. Vor ediții noi, cu public, filmate înainte de pandemie, după cum au menționat reprezentanții Kanal D pentru Paginademedia.ro. 
 • Serialul turcesc Mă numesc Zuleyha va fi cinci zile pe săptămână. Va fi programat de luni până vineri (ora 20:00), din 25 mai. Până acum, serialul era doar în zilele de miercuri, joi și vineri. 

- Producția scoate cifre bune de audiențe. Aseară, serialul a fost pe primul loc la nivel național și urban. A avut o medie de audiență de 1,7 milioane de telespectatori din toată țara. 

 • Se strigă darul, emisiune prezentată de Andreea Mantea, va fi programată în serile de sâmbătă, din 6 iunie, de la ora 20:00.
 • Cash Taxi, cu Cătălin Cazacu, revine cu ediții noi (filmate înainte de pandemie, dar nedifuzate), din 6 iunie, de la 22:00. 

Citește și:

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Au cam ”tras” de Survivor, de vreo 2 săptămâni.
  Cred că și concurenților, câți au mai rămas, li s-a cam acrit de insula aia.
  Și când te gândești că acasă îi așteaptă 14 zile de izolare.
 • Bine ca se termina prostia aia...
  @Brutus @Mircea @Marian
  Doar cum vreti voi,cu pro,bruh
  De mile nici nu mai zic
 • Sa fim seriosi mai prind si ei o data pe saptamana pe national si urban si spun milioane de oameni cand pro are filme rereredifuzate , ca in rest sunt jos , bine ca nu prinde la tineri ,
 • Cum am zis în articolele trecute, Kanal D o să difuzeze seriale turceşti şi emisiuni redifuzate sau nedifuzate (care erau în plan de difuzare)

  Totuşi, Paginademedia.ro, dacă tot aţi zis că serialul este urmărit de 1,7mil/telespectatori, de ce nu daţi audienţele? Sau aţi menţionat că au pus ăştia de la Kanal D pe site?
  https://www.kanald.ro/kanal-d-primul-loc-in-audiente-cu-serialul-turcesc-20083553

  Aţi devenit josnici

Trimite un comentariu