Skip to main content

Un publicitar relansează trei site-uri “vechi”: Bravonet, Financiarul și News24

 
Un publicitar relansează trei site-uri “vechi”: Bravonet, Financiarul și News24

Trei site-uri care au funcționat în urmă cu mulți ani sunt relansate de un publicitar. “Din pasiune”, spune el. După ce a preluat Financiarul.ro și News24.ro, de curând lucrează la relansarea Bravonet.ro, fostul domeniu al revistei Bravo, luat “la licitație”.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Nu am nicio legătură cu presa”, spune din prima Marius Ursei, în discuția cu Paginademedia.ro. “Fac asta din pasiune”, continuă el.

De curând, a urcat online site-ul Bravonet.ro care, în trecut, a aparținut revistei Bravo.

L-am luat la licitație”, punctează Ursei. Domeniul expirase și a fost licitat la sfârșitul anului trecut. Site-ul nu mai funcționa de ani buni (domeniul lui redirecta, la un momend dat, către noizz.ro).

Ce face cu Bravonet?

“Încercăm să îl facem cum a fost o dată: muzică, vedete, videoclipuri, un site pentru publicul tânăr”, a declarat Ursei pentru Paginademedia.ro.

Revista Bravo aparținea de Bauer (ca și TVmania) și era administrată în România de Ringier. În 2014, a fost închisă, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Financiarul, fostul ziar condus de Firea și News24, nume din istoria Intact

Alte două site-uri care au funcționat acum mulți ani în România au fost preluate de Ursei. News24.ro, publicație de știri, a fost cumpărat, ca domeniu, tot la o licitație, în urmă cu doi ani, dar a fost abia recent repus online. În trecut, a fost un site al grupului Intact.

Tot de grupul Intact ținea și Financiarul.ro, site al publicației tipărite omonime, conduse, la vremea respectivă, de Gabriela Firea.

Încercăm să le facem funcționale. Avem o echipă mică, trei colaboratori, e un proiect pe care îl susținem din ceea ce producem în mica noastră agenție de publicitate”, explică Ursei.

De la bucătărie în online

Marius Ursei deține în prezent o agenție de publicitate de digital și web design – PSK Solution.

A intrat în domeniu în 2009, după ce s-a reprofilat complet.

Înainte de agenția de publicitate, a fost …bucătar.

Am lucrat ca bucătar, am și fost plecat din țară, în Spania”, povestește Ursei pentru Paginademedia.ro.

Continuă:

“Eram doar pasionat de partea de IT, de online. Făcema de plăcere. M-am întors în țară, am învățat mai mult și mi-am făcut din pasiune o nouă meserie”.

Cât despre ținte “în cifre”:

“Acum sunt câteva mii de unici pe zi la aceste site-uri. Sper să ajungem, la un moment dat, să vorbim de sute de mii. Mergem ușor, nu avem în spate niciun trust sau sponsori, trăim din publicitatea proprie.”, a mai spus Marius Ursei pentru Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu