Skip to main content

Un publicitar relansează trei site-uri “vechi”: Bravonet, Financiarul şi News24

 
Un publicitar relansează trei site-uri “vechi”: Bravonet, Financiarul şi News24

Trei site-uri care au funcţionat în urmă cu mulţi ani sunt relansate de un publicitar. “Din pasiune”, spune el. După ce a preluat Financiarul.ro şi News24.ro, de curând lucrează la relansarea Bravonet.ro, fostul domeniu al revistei Bravo, luat “la licitaţie”.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Nu am nicio legătură cu presa”, spune din prima Marius Ursei, în discuţia cu Paginademedia.ro. “Fac asta din pasiune”, continuă el.

De curând, a urcat online site-ul Bravonet.ro care, în trecut, a aparţinut revistei Bravo.

L-am luat la licitaţie”, punctează Ursei. Domeniul expirase şi a fost licitat la sfârşitul anului trecut. Site-ul nu mai funcţiona de ani buni (domeniul lui redirecta, la un momend dat, către noizz.ro).

Ce face cu Bravonet?

“Încercăm să îl facem cum a fost o dată: muzică, vedete, videoclipuri, un site pentru publicul tânăr”, a declarat Ursei pentru Paginademedia.ro.

Revista Bravo aparţinea de Bauer (ca şi TVmania) şi era administrată în România de Ringier. În 2014, a fost închisă, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Financiarul, fostul ziar condus de Firea şi News24, nume din istoria Intact

Alte două site-uri care au funcţionat acum mulţi ani în România au fost preluate de Ursei. News24.ro, publicaţie de ştiri, a fost cumpărat, ca domeniu, tot la o licitaţie, în urmă cu doi ani, dar a fost abia recent repus online. În trecut, a fost un site al grupului Intact.

Tot de grupul Intact ţinea şi Financiarul.ro, site al publicaţiei tipărite omonime, conduse, la vremea respectivă, de Gabriela Firea.

Încercăm să le facem funcţionale. Avem o echipă mică, trei colaboratori, e un proiect pe care îl susţinem din ceea ce producem în mica noastră agenţie de publicitate”, explică Ursei.

De la bucătărie în online

Marius Ursei deţine în prezent o agenţie de publicitate de digital şi web design – PSK Solution.

A intrat în domeniu în 2009, după ce s-a reprofilat complet.

Înainte de agenţia de publicitate, a fost …bucătar.

Am lucrat ca bucătar, am şi fost plecat din ţară, în Spania”, povesteşte Ursei pentru Paginademedia.ro.

Continuă:

“Eram doar pasionat de partea de IT, de online. Făcema de plăcere. M-am întors în ţară, am învăţat mai mult şi mi-am făcut din pasiune o nouă meserie”.

Cât despre ţinte “în cifre”:

“Acum sunt câteva mii de unici pe zi la aceste site-uri. Sper să ajungem, la un moment dat, să vorbim de sute de mii. Mergem uşor, nu avem în spate niciun trust sau sponsori, trăim din publicitatea proprie.”, a mai spus Marius Ursei pentru Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus