Skip to main content

Brandurile din România pot cumpăra publicitate pe Snapchat. Regia lor vinde reclame și pentru Facebook, TikTok și Spotify

 
Brandurile din România pot cumpăra publicitate pe Snapchat. Regia lor vinde reclame și pentru Facebook, TikTok și Spotify
Foto | Pexels

Snapchat a intrat pe piața de publicitate din România. Cu alte cuvinte, brandurile din țara noastră pot cumpăra spațiu de reclamă pe celebra platformă socială. 

Reclamele de pe Snapchat sunt vândute prin Httpool, regie de vânzări care se ocupă și de rețele precum Facebook, Twitter, LinkedIn, TikTok sau Spotify.

Publicitate

Pe lângă formele „clasice” de publicitate, brandurile pot cumpăra și „altfel” de reclame în aplicație, anunță reprezentanții companiei. 

Despre ce este vorba? 

Mai exact, este vorba despre forme de publicitate interactivă: filtre, lentile sau story ads.

Detalii pe larg, în continuare:

  • Snap ads: Formate publicitare cu o singura imagine sau video în ecran complet, vizibil 100% cu sunet activat în mod implicit.
  • Lentile: Folosește realitatea augmentată, iar utilizatorii pot aplica efecte și sunete în timp real selfie-urilor. Brandurile pot personaliza aceste lentile.
  • Filtrele: Suprapuneri artistice (overlayer) pe care utilizatorii le pot adăuga snap-urilor. Brandurile pot crea filtre personalizate.
  • Story Ads: Mai multe detalii despre campanie, cu ajutorul unei serii de imagini (3-20 imagini). 

Aplicația a fost lansată în anul 2011. A ajuns la peste 229 milioane de utilizatori activi zilnic.

Bianca Vlaston, country manager Httpool România, despre parteneriatul cu Snapchat:

„Suntem onorați de încrederea acordată și încântați de oportunitatea de a lucra cu Snap.Inc. Piața de publicitate trece printr-o perioada plină de provocări, iar rolul nostru, al Httpool, este acela de a furniza Agențiilor de Media și Brandurilor uneltele necesare pentru a își atinge eficient publicurile țintă.

Snapchat ocupă cu atât mai mult un rol important în mixul de media, cu cât utilizatorii folosesc acum telefoanele mobile mai mult ca niciodată”, spune Bianca Vlaston. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu