Skip to main content

LIVE. Ce zice Victor Ciutacu, despre Banii pentru presă? O discuție deschisă despre banii de la Guvern și despre România TV

 
LIVE. Ce zice Victor Ciutacu, despre Banii pentru presă? O discuție deschisă despre banii de la Guvern și despre România TV

BANI PENTRU PRESĂ. Este bună, nu este bună campania Guvernului de 40 de milioane de euro pentru companiile de presă pentru patru luni?

Publicitate

Paginademedia.ro continuă dezbaterea. Răspunde Victor Ciutacu, de la România TV.

O discuție, (cum altfel?) "incendiară" și deschisă. Este de acord sau nu cu măsura Guvernului? Trebuie ajutată presa?

Victor Ciutacu răspunde la subiectul zilei. Dar răspunde și la întrebări legate de postul tabloid de știri la care lucrează și despre trecutul acestuia.

Sunt "puse pe tapet", în interviu, deschis, cazuri din istoria recentă a România TV: de la filmul cu "medicul care alerga un suspect de COVID" (o joacă a unor tineri, de fapt), la poza cu românii exploatați din Germania (un cadru vechi, dat ca actual) sau un BREAKING NEWS cu accidentul de elicopter al lui Marcel Vela (prezentat pe burtieră fără a se preciza data - acum 12 ani - lăsând impresia că acum s-a petrecut).

Sau despre prestația România TV la mitingurile din Piața Victoriei (bani pentru copii și câini).

"Am plătit pentru ce am făcut, cu vârf și îndesat", spune Ciutacu.

Detalii, în interviu.

VIDEO. Victor Ciutacu, Banii pentru presă, de la Guvern și România TV

Alice Iacobescu, șefa știrilor Europa FM: „Banii sunt alocați unor canale de comunicare în masă, nu jurnaliștilor, nu jurnalismului, nu presei”


BANI PENTRU PRESĂ. Dragoș Pătraru despre banii pentru presă: "Banii aceștia ajung la niște Societăți Comerciale, în loc să ajungă la niște jurnaliști" 


BANI PENTRU PRESĂ. Tolontan: „Intenția e bună, forma discutabilă”. Va fi influențată presa de banii primiți? - „Judecați-ne după ce citiți”


BANI PENTRU PRESĂ. S-a lansat platforma unde televiziunile, presa și site-urile pot lua bani de la Guvern


BANI PENTRU PRESĂ. Pro TV și Antena vor lua cea mai mare "felie" de la Guvern. Câți bani pot încasa televiziunile?


BANI PENTRU PRESĂ. Dobrovolschi: "E o măsură discutabilă, dar nu e neapărat rea" 


 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu