Skip to main content

(P) VIDEO. Show pe scenă virtuală: Peste 430.000 de persoane la primul spectacol Andra după pandemie. Cum arăta scena?

 
(P) VIDEO. Show pe scenă virtuală: Peste 430.000 de persoane la primul spectacol Andra după pandemie. Cum arăta scena?

(P) Andra, show inedit, pe o scenă ...virtuală. Spectatori: aproape jumătate de milion! Reach-ul după 16 ore: peste 1,1 milioane de persoane!

Publicitate

Detalii, în continuare:

În zi de sărbătoare, pe 1 Iunie, Andra și-a invitat comunitatea la primul ei concert după 3 luni: un spectacol de 45 de minute pe o scenă virtuală.

Concertul a fost postat pe contul ei de Facebook de ora 20:00. Artista a interpretat 10 dintre cele mai iubite cântece ale ei, inclusiv ultimele single-uri, Vina mea și Dorul, dar și câteva piese din folclorul românesc pentru iubitorii spectacolului “Tradițional”.

Entuziasmul cu care fanii au primit acest spectacol a fost copleșitor: după 16 ore, postarea avea un reach de peste 1,100,000 de persoane, peste 7,100 de comentarii și mai mult de 20,000 de reacții. Numărul vizualizărilor a depășit 430,000.

Pentru a simți feedback-ul utilizatorilor, Andra le-a transmis live mesaje pe ecrane și a menținut permanent dialogul cu ei.

“Aveam nevoie cu toții de acest concert, și voi, dar și noi. Ne este foarte dor să urcăm pe scenă și să simțim bucuria voastră de a asculta muzică.

Acest concert este felul meu de a vă încuraja, de a vă transmite că sunt pregătită să organizez un concert pe o scenă reală imediat ce acest lucru va fi posibil și vom fi în siguranță”, a declarat Andra.

Trupa ei, care o însoțește la toate concertele, a ajutat-o pe Andra să redea online atmosfera plină de energie de la concertele din realitate.

Echipa implicată în realizarea acestui concert virtual a fost formată din muzicieni, dar și tehnicieni, sunetiști, graficieni și specialiști în make-up și hairstyle.
 

VIDEO. Andra, concert pe o scenă virtuală

GALERIE FOTO. Cum a arătat scena virtuală

Citește și: Influencer la patru ani. Mezina familiei Măruță, fenomen online. Eva Măruță, peste 9 milioane reach cu un clip pe Facebook


Citește și: Andra, preferata publicului sub 18 ani din România! Este prima artistă din România câștigătoare la gala Nickelodeon Kids Choice Awards

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Mai opriți promovarea asta deșănțată a familiei AndraMăruță. Deja e grețos, sincer. In afara de viloaie fara numar, altceva mai au in cap?! Câți bani au donat celor nevoiasi acești 2 parveniți avari? Hai că mai sunt și alții dispuși să te plătească și despre care sunt lucruri mai interesante de raportat.

Trimite un comentariu