Skip to main content

(P) VIDEO. Show pe scenă virtuală: Peste 430.000 de persoane la primul spectacol Andra după pandemie. Cum arăta scena?

 
(P) VIDEO. Show pe scenă virtuală: Peste 430.000 de persoane la primul spectacol Andra după pandemie. Cum arăta scena?

(P) Andra, show inedit, pe o scenă ...virtuală. Spectatori: aproape jumătate de milion! Reach-ul după 16 ore: peste 1,1 milioane de persoane!

Publicitate

Detalii, în continuare:

În zi de sărbătoare, pe 1 Iunie, Andra şi-a invitat comunitatea la primul ei concert după 3 luni: un spectacol de 45 de minute pe o scenă virtuală.

Concertul a fost postat pe contul ei de Facebook de ora 20:00. Artista a interpretat 10 dintre cele mai iubite cântece ale ei, inclusiv ultimele single-uri, Vina mea şi Dorul, dar şi câteva piese din folclorul românesc pentru iubitorii spectacolului “Tradiţional”.

Entuziasmul cu care fanii au primit acest spectacol a fost copleşitor: după 16 ore, postarea avea un reach de peste 1,100,000 de persoane, peste 7,100 de comentarii şi mai mult de 20,000 de reacţii. Numărul vizualizărilor a depăşit 430,000.

Pentru a simţi feedback-ul utilizatorilor, Andra le-a transmis live mesaje pe ecrane şi a menţinut permanent dialogul cu ei.

“Aveam nevoie cu toţii de acest concert, şi voi, dar şi noi. Ne este foarte dor să urcăm pe scenă şi să simţim bucuria voastră de a asculta muzică.

Acest concert este felul meu de a vă încuraja, de a vă transmite că sunt pregătită să organizez un concert pe o scenă reală imediat ce acest lucru va fi posibil şi vom fi în siguranţă”, a declarat Andra.

Trupa ei, care o însoţeşte la toate concertele, a ajutat-o pe Andra să redea online atmosfera plină de energie de la concertele din realitate.

Echipa implicată în realizarea acestui concert virtual a fost formată din muzicieni, dar şi tehnicieni, sunetişti, graficieni şi specialişti în make-up şi hairstyle.

VIDEO. Andra, concert pe o scenă virtuală

GALERIE FOTO. Cum a arătat scena virtuală

Citeşte şi: Influencer la patru ani. Mezina familiei Măruţă, fenomen online. Eva Măruţă, peste 9 milioane reach cu un clip pe Facebook


Citeşte şi: Andra, preferata publicului sub 18 ani din România! Este prima artistă din România câştigătoare la gala Nickelodeon Kids Choice Awards

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doina Stanescu Doina Stanescu
    Andra a donat 20.000 € in luna martie spitalului Matei Bals
  • Insider Insider
    Mai opriți promovarea asta deșănțată a familiei AndraMăruță. Deja e grețos, sincer. In afara de viloaie fara numar, altceva mai au in cap?! Câți bani au donat celor nevoiasi acești 2 parveniți avari? Hai că mai sunt și alții dispuși să te plătească și despre care sunt lucruri mai interesante de raportat.

Trimite un comentariu

sus