Skip to main content

Gata pauza forțată cauzată de pandemie. Chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu s-au întors la filmări

 
Gata pauza forțată cauzată de pandemie. Chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu s-au întors la filmări

Din nou la filmări. Antena 1 reluat filmările pentru emisiunea Chefi la cuțite, după o pauză forțată cauzată de pandemie, scrie publicația TVMania. 

Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Gina Pistol (prezentatoarea show-ului) s-au întors la filmări în urmă cu aproximativ o săptămână, după cum au confirmat și reprezentanții postului pentru Paginademedia.ro. 

Publicitate

Filmările se desfășoară după anumite reguli, pe care atât chefii cât și concurenții sunt nevoiți să le respecte: 

„Emisiunea Chefi la cuțite e un caz atipic pentru că e o emisiune care se filmează fără public și în mod normal. Distanțarea e mult mai ușor de păstrat, în cazul nostru. Temperatura se ia la intrare, iar concurenții gătesc cu mănuși”, au mai spus aceștia pentru Paginademedia.ro. 

Edițiile care se filmează în această perioadă, din sezonul opt, ar trebui să intre pe post în grila de toamnă. 

Reamintim că Antena 1 a suspendat filmările pentru mai multe producții la jumătatea lunii martie, ca măsură de prevenție răspândirii pandemiei de coronavirus în țara noastră.

Printre emisiunile suspendate atunci se numără Chefi la cuțite, Next Star, o emisiune de dating cu Liviu Vârciu sau serialul Sacrificiul. 

De asemenea, nu este singurul post care a avut de suferit în acest context. Pro TV și Kanal D au suspendat mai multe producții. 

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Deocamdată nu sunt decise 100% emisiunile. Ce s-a decis e că Vocea nu va fi anul acesta, din cauza pandemiei. 100% vor fi Masked Singer, Visuri la cheie, La Măruță, Vorbește Lumea și bineînțeles știrile. Conducerea lua în calcul difuzarea unui reality care să se desfășoare într-un loc restrâns, cu o echipă cât mai mică în spate, ceva în stilul Big Brother, însă nu se știe dacă se va concretiza. Un alt show care s-a vrut la sfarșitul acestei primăveri, era Ferma, care iarăși e incertă pentru 2020. Vom vedea .
  • Pana la urma cine spune adevarul ? Se filmeaza Vocea Romaniei sau Big Brother ? Am inteles ca se filmeaza in curand serialul Vlad. Dar Las Fierbinti, daca stie Allex? Altceva ce se mai filmeaza la PRO pentru toamna ? Multumesc anticipat.
  • Iuli, Vocea României nu se face anul acesta. S-au reluat filmările doar pentru Visuri la cheie și Pe bune. În curând se vor relua și filmările pentru încheierea producției Masked Singer.
  • Deci concurentii gatesc cu manusi. Bun. Dar poarta si masti ? E mai importanta masca, nu manusile.
    Dar prezentatoarea si cei trei jurati ? Au si ei masti si manusi ?
  • Filmează de 3 săptămâni! Sunteți în urmă cu știrile.
    Și ProTV a reluat filmările pentru Vocea României (fără public) și Visuri la cheie urmând ca serialul Vlad să reînceapă filmările din Iulie 2020

Trimite un comentariu