Skip to main content

Antena 1 suspendă filmările pentru Chefi la Cuţite, Sacrificiul şi Next Star: „Vor fi reluate atunci când condiţiile o vor permite”

 
Antena 1 suspendă filmările pentru Chefi la Cuţite, Sacrificiul şi Next Star: „Vor fi reluate atunci când condiţiile o vor permite”

Măsuri de ultimă oră la Antena 1. Au fost suspendate filmările unor show-uri importante ale postului TV, pe fondul epidemiei de Coronavirus din ţara noastră.

Publicitate

Au fost oprite filmările pentru show-uri ca Chefi la cuţine, Next Star, Sacrificiul sau nouă emisiune de „dating” a lui Liviu Vârciu (Take me out), după cum anunţă Antena 1 într-un comunicat de presă.

„Vor fi reluate atunci când condiţiile o vor permite. Măsurile au fost luate pentru a nu pune în pericol sănătatea echipelor de conţinut şi producţie, a participanţilorşi a invitaţilor”, punctează reprezentanţii postului în acelaţi document.

Preşedintele Klaus Iohannis a decretat, ieri, stare de urgenţă pe tot teritoriul României. Decizia intră în vigoare de mâine şi presupune măsuri speciale în contextul epidemiei de Covid-19.

Gabi Hizo, Director Observator, a transmis echipei de ştiri următoarele lucruri:

„Mare, foarte mare atenţie trebuie sa aveţi, nu doar la informaţiile pe care le difuzăm (asta e by default) dar şi la tonul pe care îl folosim în bete, live-uri, prezentări.

Renunţaţi la păreri personale, titluri bombastice, toate artificiile pe care uneori le mai folosim în vremuri normale.

Vă rog nu uitaţi nicio clipă cã se uită la noi marea majoritate a românilor, care acum sunt îngrijoraţi. Pentru ei sunteţi o sursă de informare de încredere. Ştiu că sunteţi obosiţi, că suntem şi noi oameni, că avem aceleaşi angoase, dar când ne-am ales meseria aceasta, am ales-o cu bune şi cu grele”.

Nu sunt singurele măsuri luate de trustul Intact în contextul răspândirii epidemiei de Covid-19. În urmăcu câteva zile au fost dezinfectate studiourile şi clădirile în care angajaţii îşi desfăşoară activitatea, după cum şi Paginademedia.ro a scris aici.

De asemenea, la Antena 3 au fost suspendate emisiunile înregistrate, iar o parte dintre jurnalişti au început să lucreze de acasă (Vezi aici şi restul deciziilor de la Antena 3 în contextul Coronavirus).

Şi conducerile altor trusturi media au luat măsuri pentru a-şi proteja angajaţii. Este cazul Digi24, Ringier, TVR sau Adevărul.

Citeşte şi:

Antena 3: „Emisiunile înregistrate vor fi suspendate momentan”. Cine poate, lucrează de la distanţă. Ce vor face jurnaliştii în perioada următoare?

Dezinfecţie în studiourile Antena 3 şi B1 TV

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sorina Sorina
    Emisiunea de copii ați scos din grila. Dar pe inculți aia de moldoveni de ce nu ii scoateți din acces direct.
  • Ana Maria Ana Maria
    Scoateti ce vreti, nu scoateti Vulpita doar! macar atata bun sa ramana. Ne mai amuzam si noi. Ne plac mult! Sper sa nu se imbolnaveasca de virus.
  • Cristiano Coronaldo Cristiano Coronaldo
    Cel mai mare dezastru e la posturile de sport. Au fost suspendate toate competiţiile sportive, aşa că au rămas, la propriu, în ofsaid. Ieri, la Digisport, îi puseseră pe doi fotbalişti să se joace pe PlayStation şi comentau jocul ălora.
  • claudiiu claudiiu
    Pai si la serialul Vlad sau suspendat filmariile
  • ion ion
    @valentin: cu reluari, ca vara.
  • jk jk
    Sa inteleg ca asta afecteaza si difuzările?
  • Vasile Vasile
    Nu mai bine suspenda emisiunea cu Vulpita?
  • Valentin Valentin
    Păi și cum va supraviețui Antena 1 ?

Trimite un comentariu

sus