Skip to main content

Antena 1 suspendă filmările pentru Chefi la Cuţite, Sacrificiul și Next Star: „Vor fi reluate atunci când condițiile o vor permite”

 
Antena 1 suspendă filmările pentru Chefi la Cuţite, Sacrificiul și Next Star: „Vor fi reluate atunci când condițiile o vor permite”

Măsuri de ultimă oră la Antena 1. Au fost suspendate filmările unor show-uri importante ale postului TV, pe fondul epidemiei de Coronavirus din țara noastră. 

Au fost oprite filmările pentru show-uri ca Chefi la cuține, Next Star, Sacrificiul sau nouă emisiune de „dating” a lui Liviu Vârciu (Take me out), după cum anunță Antena 1 într-un comunicat de presă.

Publicitate

„Vor fi reluate atunci când condițiile o vor permite. Măsurile au fost luate pentru a nu pune în pericol sănătatea echipelor de conținut și producție, a participanțilorși a invitaților”, punctează reprezentanții postului în acelați document.

Președintele Klaus Iohannis a decretat, ieri, stare de urgență pe tot teritoriul României. Decizia intră în vigoare de mâine și presupune măsuri speciale în contextul epidemiei de Covid-19. 

Gabi Hizo, Director Observator, a transmis echipei de știri următoarele lucruri:

„Mare, foarte mare atenție trebuie sa aveți, nu doar la informațiile pe care le difuzăm (asta e by default) dar și la tonul pe care îl folosim în bete, live-uri, prezentări.

Renunțați la păreri personale, titluri bombastice, toate artificiile pe care uneori le mai folosim în vremuri normale.

Vă rog nu uitați nicio clipă cã se uită la noi marea majoritate a românilor, care acum sunt îngrijorați. Pentru ei sunteți o sursă de informare de încredere. Știu că sunteți obosiți, că suntem și noi oameni, că avem aceleași angoase, dar când ne-am ales meseria aceasta, am ales-o cu bune și cu grele”.

Nu sunt singurele măsuri luate de trustul Intact în contextul răspândirii epidemiei de Covid-19. În urmăcu câteva zile au fost dezinfectate studiourile și clădirile în care angajații își desfășoară activitatea, după cum și Paginademedia.ro a scris aici

De asemenea, la Antena 3 au fost suspendate emisiunile înregistrate, iar o parte dintre jurnaliști au început să lucreze de acasă (Vezi aici și restul deciziilor de la Antena 3 în contextul Coronavirus).

Și conducerile altor trusturi media au luat măsuri pentru a-și proteja angajații. Este cazul Digi24, Ringier, TVR sau Adevărul. 

Citește și:

Antena 3: „Emisiunile înregistrate vor fi suspendate momentan”. Cine poate, lucrează de la distanță. Ce vor face jurnaliștii în perioada următoare?

Dezinfecție în studiourile Antena 3 și B1 TV

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu