Skip to main content

PLECARE. De la Seven la Realitatea. Radio Seven rămâne fără unul dintre cei mai vechi oameni

 
PLECARE. De la Seven la Realitatea. Radio Seven rămâne fără unul dintre cei mai vechi oameni

PLECARE. Nume nou în echipa postului de radio Realitatea FM. Vine de la postul de radio Seven.

Publicitate

Tiberiu Ursan, unul dintre cei mai vechi oameni de la Radio Seven, părăseşte staţia radio. Trece la Realitatea FM, după aproape cinci ani la Seven (fostul H FM, relansat în decembrie 2015).

De notat că el a continuat la Seven, după ce a făcut parte trei ani si din echipa H FM şi alţi trei din echipa RRM Student FM (cele două precursoare ale Seven).

La Realitatea FM va ocupa tronsonul de după-amiază (12:00-18:00), după cum a declarat pentru Paginademedia.ro. Emisiunea a început de ieri şi se va axa pe dialog cu ascultătorii (pe modelul Lucian Mîndruţă - Digi FM sau România în direct, de la Europa FM).

"Probleme de comunicare cu managementul"

Motivele despărţirii de Seven au fost legate de „nişte probleme de comunicare cu managementul”, după cum a spus Ursan pentru Paginademedia.ro:

„Eu, personal, am ajuns la un capăt de drum. Au fost nişte probleme de comunicare cu managementul. A fost un cumul de factori, în ultimele două luni, când s-au întâmplat nişte lucruri care nu se regăseau în viziunea mea legată de radio”, a mai adăugat realizatorul.

Totuşi, lucrurile s-au terminat amiabil, spune tot el:

„Am terminat în condiţii bune şi îi consider pe toţi de acolo nişte profesionişti. Am avut doar viziuni diferite”, conchide acesta.

A dat şi câteva detalii despre emisiunea de la Realitatea FM:

„O să am un tronson de după-amiază, cu telefoane în direct. O să propun nişte teme de discuţie, din actualitatea zilei, iar oamenii vor fi liberi să se exprime. Vreau ca emisiunea să fie un fel de portavoce a ascultătorilor. Nu are un nume momentan”, a declarat Tiberiu Ursan, pentru Paginademedia.ro.

În ultimul an, Ursan a acoperit tronsonul de seară la Seven. Făcea emisiunea „Vorbe în aer” (19:00-22:00), din iulie 2019.

Radio Seven, operat de societatea Mass Media România de Mâine, a fost relansat în luna decembrie 2015, din fostul H FM.

Din echipa care s-a ocupat de relansarea staţiei au făcut parte nume ca Mihai Găinuşă, Marius Vintilă, Laura Ivăncioiu, Bogdan Strătulă, Mihai Dinu, Marius Chivu şi Ana Maria Adam.

În primă fază, Tiberiu Ursan a făcut emisiunea „Tibi de la 10:00”. Ulterior, a trecut pe tronsonul de seară.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cineva cineva
    A reușit Tache să-l facă să plece și pe unul din gașca lui. Așa calitate umană, mai rar. I-a săpat pe Stratulă, pe Dinu, pe Găinușă. I-a făcut să plece pe toți cei aduși la rebranding. Și si-a "asumat " proiectul. Las' să facă radio : " cum se face", " creat în Ro"
  • teodor teodor
    Primul care a stricat Gold afost, Dobro Să nu uitați asta.
  • ascultătorul ascultătorul
    Eu unul ascult Seven cam de când domnul Huidu a distrus al doilea radio în care a intrat (Gold, după Contact). Prefer muzica și abordarea de pe Seven față de celelalte "mainstream". Fără reggaetoane și alte manele deghizate în "latino". Fără pleiada de "artiști români" apăruți după 90 cu aceleași lălăieli. Unii fără pic de legătură cu muzica: 3SE, Smiley, Inna, etc. Alții cu voce, dar preferând să cânte doar prostii: Andra. Într-adevăr, recepția în FM e slăbuță. Robert Tache insistă uneori cam mult cu anumite clișee, dar în general e bine. Succes lui Tibi la noul radio.
  • hasmote hasmote
    Seven este de umplutura, muzica buna, dar acoperire slaba in Bucuresti , pentru zgomotul din banda de fm, are putere mica, dar rezonabil in mare.
    Posibil pe viitor sa se vanda la un moment dat.
    Il cunosc personal pe Robert Tache, tache si face de mult timp radio ca acum 18 ani , doar ca numai se consuma formatul ala asa mult pe comercial.
  • Gabriel Gabriel
    Câți bani a băgat și USH in TVRM, erau două intr-o vreme, in postul de radio sub diversele lui denumiri, in campanii de relansare și câte și mai câte. Aiurea in tramvai. Audiențe zero, profesionalism pe minus. Când au rămas fără studenți, pardon, fără bani, le-au luat la inchis.

Trimite un comentariu

sus